Több információ Aleah Stanbridge-ről?
Sajnos akkor ismertem meg az énekesnőt miután meghalt. Egy cikkben közölték a rossz hirt és utána néztem mert elvarázsolt a szépsége és a gyönyörű hangja/zenéje.
FB oldalát is néztem, igazán szép volt kivülről és belülről is. Szeretnék róla többet megtudni. Ha vki több tud infot rola, kérem irjon :)
Sajnos én is csak a halálakor ismertem meg. Utánanéztem az életének, a Facebookon a rokonai lapjáról tudtam meg dolgokat.
Aleah eredeti neve Julia Liane Stanbridge volt. 1976. július elsején született Fokvárosban (Dél-Afrika). Szülei Roland és Gillian angol származásúak. Egy bátyja van.
Az ezredforduló tájékán családjával a svédországi Örebróba költözött. Itt találkozott Juha Raivióval 2008-ban, egymásba szerettek és megalapították a Trees Of Eternityt. 2009-ben kezdték írni a dalokat, ám Aleah-nál 2013-ban rákot diagnosztizáltak. Ezért a folytatást csak 2014-15-ben tudták megoldani. 2013-ban jelent meg a Black Ocean demó.
Aleah nagyon szerette az állatokat, vegán volt. Természetkedvelő volt és imádott utazni. 2016.04.18.-án halt bele betegségébe.
Köszönöm az infokat. Sok mindent kideritettem én is anyukája FB oldalárol és Aleah oldalárol. Kerestem még pontosan milyen fajta rákban szenvedett szegény, pár cikk ugy közölte, h leukémia de erre valo utalást nem találtam.
Anyukája egyik kommentjében ugy irt a dologrol, h hamarabb elküldhette volna szűrésre, de Aleah tartott a férfi doktortol (feltehetően nőgyogyász) és az anyukája nő orvosa nemtudott időpontot adni neki. Ezért feltételezem, h ginekologiai rákbetegség lehetett...
Egy magyar rock oldalon, bár nem tudom mennyire hiteles infó.
Jó tudni, hogy nemcsak engem érintett meg Aleah története.
Igen, a férje :)
Kérdező, Aleah vagy Gillian (az anyukája) oldalán olvastad, hogy nem mert orvoshoz menni Aleah? És kb. mikori komment? Imádom Aleaht...a legnagyobb példaképem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!