Emma Watson most félig vagy csak negyedrészt francia?
Szerintem csak van benne, de lehet, hogy félig.. Az anyja neve Jacqueline Luesby a Jacqueline köztudott hogy francia eredetű név, de a Luesby-t nem tudom pontosan... :) Emma Charlotte Duerre Watson a Charlotte Duerre az egyértelműen francia...
Hasonlít is az anyukájára, főleg a szeme, ő is egy szép nő szerintem jó nyilván én 23 éves létemre nem járnék vele de jól tartja magát és látszik hogy Emmának volt kitől örökölnie a szépségét..
Amúgy szerintem látszik is rajta ez a keverék, mert nem látom benne a teljes angol arcvonást, sok francia filmet láttam és sok nő hasonlított rá, arc formára meg a szem forma, a barna szeme meg aztán nagyon gyönyörű legalábbis nekem mint férfi ez a véleményem róla... :)
Köszönöm, Egyébként én is férfi vagyok és szerintem is annyira gyönyörű hogy szinte szerelmes vagyok belé :) Olyan édes olyan bájos és csinos is nála szebb arcú lányt nem is láttam:D Amúgy szerintem is a szeme a legjobb.
Egyébként érdekes hogy az összes szép brit színésznő egyik se teljesen angol :D Például ott van a másik kedvencem Keira Knightley ő is milyen szép és csak félig angol az anyja meg félig ír félig skót azért olyan szép:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!