Billie Joe Armstrong tényleg biszex?
Én is bírom, bár néha a sok smink miatt tényleg elég melegnek néz ki.(bocsi, attól még csípem) Billy-ről azt hallottam, hogy bevallotta hogy biszex... Ha tényleg így van, akkor így ell elfogadni. Itt írja ezt, megnézheted:
azt csak azért "vallotta" be, hogy megnézze, visszaesik e emiatt a népszerűségük. am nem biszex, elvben vmi családi szokás, h lesmárol néha pasikat, és nincs rajta smink, csak egy kis szemcerka, az pedig minden rockeren van
ha meleg, az sem érdekel, van felesége, és gyereke
BJ 4ever!
– „Azt hiszem, mindig is biszex voltam” – mondja Armstrong egyszerűen. – „Úgy értem, ez a dolog mindig is érdekelt. Szerintem valamilyen szinten mindenki fantáziál az azonos neműekkel való szexről. Szerintem az emberek biszexnek születnek, és csak a szüleik és a társadalom sulykolja beléjük, hogy „nem, nem tehetem”. Azt mondják, az tabu. Berögzül a tudatukba, hogy ez rossz, pedig egyáltalán nem az. Gyönyörű dolog.”
Amikor arról kérdezik, hogy vajon ki is próbálta-e ezt a gyönyörű dolgot, a nemrégiben házasodott (és leendő apa) Armstrong elmosolyodik. – „Azt hiszem, nagyjából csak a fejemben játszódott le ez a dolog. Soha nem volt igazán kapcsolatom másik férfival, de ez olyan dolog, amivel időről időre harcolnom kellett. Főleg 16-17 éves koromban. Gimiben mindenki azt hiszi, macsónak kell lennie, és támadják az embereket, csak mert valaki célozgat valamire a szexualitásukkal kapcsolatban. Szerintem ez rémes.”
Armstrong szexuális bizonytalansága természetesen nem maradt rejtve a rajongói előtt sem. – „Kaptam leveleket a Dookie-n lévő Coming Clean című dal miatt, ami a homoszexualitás felvállalásáról szól” – mondja hasonló nyugalommal, mint amivel Kurt Cobain beszélt az All Apologies című daláról, és annak elhíresült sorairól: „What else should I say/Everyone is gay.” (Mit mondhatnék még/Mindenki meleg.)
ha ez nem egyértelmű, akkor nem tudom mi az. viszont az, aki emiatt kevesebbet gondol Billie Joe-ról, az nagyon mélyen ássa el magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!