Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Billie Joe Armstrong tényleg...

Billie Joe Armstrong tényleg biszex?

Figyelt kérdés
Tudom hogy van felesége és 2 gyereke de a több helyen is írják hogy biszex.nagyon szeretem a green day-t és billie joe-t is de azért nem tetszene nagyon ha az lenne
2010. ápr. 28. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%

Én is bírom, bár néha a sok smink miatt tényleg elég melegnek néz ki.(bocsi, attól még csípem) Billy-ről azt hallottam, hogy bevallotta hogy biszex... Ha tényleg így van, akkor így ell elfogadni. Itt írja ezt, megnézheted:

[link]

2010. máj. 3. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mi, iszonyat jó hapsi, sminkben, smink nélkül, szőkén, barnán, feketén, énekelve vagy táncolva, vagy csak egyszerűen gitározva:)
2010. máj. 8. 12:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Jah egyet értek az előző válaszolóval :)én imádom őt koncertjükön is voltam és ott is nagyon szexi volt...csak fura lenne ha biszex lenne..:S
2010. máj. 9. 16:18
 4/13 anonim válasza:
75%
én úgy gondolom h valakit nem a nemi identitása alapján kell megítélni egyébként is ezer éve vallotta be h biszex de azóta már adott erről interjút nemrég amiben azt nyilatkozta h azt akkor csak poénnak szánta és tiszteli a feleségét annyira h ne csalja meg főleg egy FÉRFIVAL...
2010. máj. 9. 18:02
 5/13 anonim ***** válasza:

azt csak azért "vallotta" be, hogy megnézze, visszaesik e emiatt a népszerűségük. am nem biszex, elvben vmi családi szokás, h lesmárol néha pasikat, és nincs rajta smink, csak egy kis szemcerka, az pedig minden rockeren van

ha meleg, az sem érdekel, van felesége, és gyereke

BJ 4ever!

2010. nov. 3. 13:05
 6/13 PunxGirl válasza:
100%
Nem biszex...Attól h még ezt írják róla nem az!Elolvastam azt amit mondott egy újságnak...csak azt mondta h a melegek is ugyanolyan emberek amilyenek mi és nekik is teljes joguk van az élethez...csak ennyit mondott és teljesen kiforgatták a szavait azok a hülye újságírok...úgyhogy megnyugodhatsz:)
2011. júl. 6. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

– „Azt hiszem, mindig is biszex voltam” – mondja Armstrong egyszerűen. – „Úgy értem, ez a dolog mindig is érdekelt. Szerintem valamilyen szinten mindenki fantáziál az azonos neműekkel való szexről. Szerintem az emberek biszexnek születnek, és csak a szüleik és a társadalom sulykolja beléjük, hogy „nem, nem tehetem”. Azt mondják, az tabu. Berögzül a tudatukba, hogy ez rossz, pedig egyáltalán nem az. Gyönyörű dolog.”

Amikor arról kérdezik, hogy vajon ki is próbálta-e ezt a gyönyörű dolgot, a nemrégiben házasodott (és leendő apa) Armstrong elmosolyodik. – „Azt hiszem, nagyjából csak a fejemben játszódott le ez a dolog. Soha nem volt igazán kapcsolatom másik férfival, de ez olyan dolog, amivel időről időre harcolnom kellett. Főleg 16-17 éves koromban. Gimiben mindenki azt hiszi, macsónak kell lennie, és támadják az embereket, csak mert valaki célozgat valamire a szexualitásukkal kapcsolatban. Szerintem ez rémes.”

Armstrong szexuális bizonytalansága természetesen nem maradt rejtve a rajongói előtt sem. – „Kaptam leveleket a Dookie-n lévő Coming Clean című dal miatt, ami a homoszexualitás felvállalásáról szól” – mondja hasonló nyugalommal, mint amivel Kurt Cobain beszélt az All Apologies című daláról, és annak elhíresült sorairól: „What else should I say/Everyone is gay.” (Mit mondhatnék még/Mindenki meleg.)

ha ez nem egyértelmű, akkor nem tudom mi az. viszont az, aki emiatt kevesebbet gondol Billie Joe-ról, az nagyon mélyen ássa el magát...

2011. nov. 18. 01:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
NEM!
2012. febr. 16. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
lehet h bisex és akkor mivan? úgykell elfogadni amilyen ha bisex az még semmit sem változtat azon h 1 kitűnő zenész...én már 5 éves korom óta megszállott green day fan vok és nagyon tisztelem őt azért amit tesz
2012. júl. 10. 03:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
kit érdekel? a lényeg hogy jó számai vannak az együttesének.
2012. aug. 19. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!