A Jóban rosszban-ban, vagy a Barátok közt-ben játszanak pocsékabb színészek?
Figyelt kérdés
Amúgy sztem a Jóban Rosszban-ban. Az a szőke csak, váááááááá!!!!!!!!!!!!!!!2010. ápr. 28. 10:24
11/17 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. A BK-ben is híres színészek játszanak, és lehet, hogy a JB-ban sok híres van, de azok is annyira bénán játszanak. Ezt nem felejtem el, amikor eltűnt még régen a Magdika, vmi két csaj annyira béna volt, ilyen értetlen képpel, kezét felemelve mondja: De hová tűnhetett?? Jesszus!!!! Óriási baromság!!!!
2010. ápr. 30. 14:59
13/17 anonim válasza:
A BK már uncsi :D Szerintem abban a színészek is rosszabbak :D
14/17 anonim válasza:
Szerintem meg a BK-ba rosszabb. Mert az egész sorozat már lejárt lemez már csak a nagyanyám nézi,de a jóban rosszban az király fiatalos és tanulságos na meg jobbak a színészek.
17/17 Kriszti8 válasza:
szerintem Jóban Rosszban sokkal jobb.a történet is izgalmasabb.a barátok közben rosszabbak a színészek.úgy mondják a szöveget mintha csak lazán felkéne olvasni.semmi átélés sincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!