A Jóban rosszban-ban, vagy a Barátok közt-ben játszanak pocsékabb színészek?
Figyelt kérdés
Amúgy sztem a Jóban Rosszban-ban. Az a szőke csak, váááááááá!!!!!!!!!!!!!!!2010. ápr. 28. 10:24
1/17 anonim válasza:
van benne legalább 3 szőke de midneg XD:D
3/17 A kérdező kommentje:
Az a papos. Attól megőrülök. Ilyen nyávogós hángjá ván és SEGÍTSÉG!!!!!!!!
2010. ápr. 28. 10:34
4/17 anonim válasza:
igaiból nincs nyávogós hagnja, tök normálisan beszél, de mivel így kell jászani, ilyen karaktert, nyávog hozá, eleinte sokkal jobban csinálta és akcentusa is volt...
egy beszédstílus is nagyban hozzátartozik egy karakterhez
5/17 anonim válasza:
Mindkettőben pocsék színészek játszanak, utálom is mindkettőt. Régen néztem a Barátok közt-öt, akkor még egész normális volt a színészi játék, de most... inkább nem kommentálom. Itthon meg hugom-mamám nézik a Jóban Rosszban-t, néha mikor bemegyek a szobába, komolyan röhögnöm kell, mennyire sz@rul játszanak benne, meg ahogy mondják a szöveget, tök nevetséges..:) Vagy inkább szánalmas? :) Lehet :/
6/17 anonim válasza:
JR ban nem szarul mondják, cska aza sorozat valamiért nyomasztó
7/17 anonim válasza:
A BK-ban is sok a kutyaütő,de a JR aztán maga a borzadályos alakítások vizuális gyűjteménye!!!Esküszöm,FIZIKAI fájdalmat okoz,ha csak egy percig is néznem/hallgatnom kell!!!
8/17 anonim válasza:
mondnjuk az meg a másik fele, hogy talán nem a színészi tehetség 0, hanem ez nem igényle semmilyen tehetséget...
Én bea beszédsítluástól akadok ki, na az sz.r, nem a Betty. Vagy túlszínészkedik, vagy nem adnak bele semmit, Bk az arany középút.
9/17 anonim válasza:
Én is Bea beszédétől akadok ki, olyan semmilyen, utálom, amikor beszél :/
10/17 anonim válasza:
A Jóban Rosszban-ban vannak a híresebb magyar színészek, tehát a Bk-ban pocsékabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!