Másoknak is feltűnt, hogy Csipa, a Hooligansból mostanában sokat öregedett?
Figyelt kérdés
Nyilván az idő senkinél sem áll meg, és már ő is közel van az ötvenhez, de talán a kérdést sem jól tettem fel. Inkább azt mondanám, és ezzel nem akarom bántani, hogy el van torzulva az arca. Ha megnézünk egy régebbi és egy mostani fotót, mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Ősz a haja, vagy csak festve van, de a fazon is jobb volt a régi, a szája, a szeme, és az egész arca is teljesen átalakult, már nem az a jóképű, vagány srác, mint aki volt régen, hanem mint egy megtört öregember. Remélem nem beteg, vagy valami.2016. szept. 16. 15:11
1/4 anonim válasza:
Bevallom őszintén, én már nagyon régen láttam róla képet, így a fejemben még "régi formájában" volt meg. A kérdésed kapcsán rákerestem, hogyan is néz ki most. Hát, alig ismertem rá. Tényleg nagyon megváltozott.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én látom így. Mi lehet vele? Vagy csak megtörte az élet?
2016. szept. 16. 22:29
3/4 anonim válasza:
Igazából csak annyi, hogy újabban nem festi a haját :)
4/4 anonim válasza:
Nem festi a haját, hanem tényleg ősz, de szerintem igy is jól néz ki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!