Mindenki mondja,hogy mennyire utálja Justin Bieber-t.Akkor miért kell róla ilyen f@szságokat kiírni?ha utálja akkor nem foglalkozik vele.én is utálom és nem is foglalkozom vele,de már unalmas,hogy minden második kérdés ez:J.Bmeleg?ki utálja J.B-t?
a másik meg az ellentéte.ha valaki szereti akkor miért kell kiírni,hogy szerintetek cuki J.B??nektek is bejön J.B??
légyszi ne azt írjátok,hogy mert csak vagy ilyesmi felesleges válaszokat.:)értelmeseket!!:)
2010. ápr. 22. 18:56
1/5 anonim válasza:
nemtom nekem semmi bajom vele, azt sem értem hogy más aki csak tv-be látja az hogy tud valakiről kiállítani véleményt úgy hogy nem is találkozott vele,sőt még megsem ismerte
2010. ápr. 22. 19:06
2/5 anonim válasza:
Ő a tinik új bálványa és gondolom sok tini lánynak bejön bár gondolom ha az utcán találkoznának vele akkor le se szarnák, de a lényeg most ő nagyon fel van futtatva úgy, mint régen Lady Gaga 5 zenecsatornám van, de nem telik el olyan, h egy órában ne legyen Justin Bieber! Én nem utálom semmi ellenérzésem nincs vele kapcsolatban! Ha ez kell a fiataloknak én nem szólok bele! A kérdések pedig tényleg unalmasak ha látok ilyet nagy ívben elkerülöm úgy, mint a Twilight féle értelmes kérdéseket! Miért teszik fel a kérdést? Gondolom azt várják, h, minél többen írjanak, h jaj de cuki meg áááááá na mindegy! A Miért utálod kérdéseket se értem semmi okom arra, h utáljam végül is nem bántott meg bár azt eltudom képzelni, h 2 év múlva hol lesz hagyjuk! Akik meg írják, h nem ismerik google jó barát! Ennyi!
2010. ápr. 22. 19:12
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)én is így gondolom.nem is ismerik és mégis imádják vagy utálják...tényleg. a twilight is.meg robert pattinson...szánalom amikor ilyen felesleges kérdéseket kiírnak amikor már kinn van vagy ötszázszor.előbb utóbb csak abba marad.
am még justin bieberről annyit,hogy most itt leb.zizzák amikor nem is biztos hogy az,hisz senki sem ismeri személyesen.:/
2010. ápr. 22. 20:34
4/5 anonim válasza:
egyet értek veled, bár ez az "én is utálom" mondat eléggé hasonlít a többiekhez. miért utálnád, ha nem ismered? max a zenéjét utálod.. vagy nem szereted. semmi kioktatás, csak látom hogy te is úgy gondolkodsz, ahogy én :)
2010. máj. 1. 21:46
5/5 A kérdező kommentje:
:)végre valaki.
nem is ismerik és akkor is utálják.vagy a másik véglet amikor megakarnak halni miatta.-.-".
kíváncsi leszek,hogy ezekután is imádni fogják-e zenéjét ugyanis mutál.elég durván csúszkál néha a hangja.bár igaz,hogy sokkal jobb néhány száma így.de ettől függetlenül nem szeretem,de nem is fikázom,mert minek ha fogalmam sincs róla,hogy milyen ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!