Perzsa Harcos jobb vagy OwnMcKendry?
Figyelt kérdés
Szerintem az a Perzsa Harcos nagyon gáz.Nem is tudom kifejteni mennyire.Mit élvez azon ha utálja egyre és egyre több ember?Meg most ráadásul le is tiltotta a kommenteket,lájkokat mert hát ugye lenne egy videóján 5 like meg 1500 dislike. :D OwnMcKendry számomra ezerszer jobb.Ti mit gondoltok?(Nem akarok vitát, nem akarom ezt a Perzsa Harcost sem fikázni csak leírtam én mit gondolok.) :)2016. aug. 28. 19:51
1/21 A kérdező kommentje:
Ja és igazából azért írtam ki ezt a kérdést mert felháborítónak tartom , hogy azt mondja nem azért tiltotta le a kommenteket mert gyáva...nem értem minek kell hazudni.Ő mindig az őszinteséggel jön meg , hogy mindenkinek van joga véleményt mondani.Akkor ő miért nem tudja elviselni a róla alkotott véleményeket?Szóval nem az OwnMcKendrys videója miatt, mert azt nem is lehet amúgy sem komolyan venni.De ez ...hogy ő egy őszinte ember elvileg de másoknak nem bírja elfogadni a véleményét...
2016. aug. 28. 19:57
2/21 Oxidbogár válasza:
Teljesen egyetértek veled,tehát a válasz OwnMcKendry!!!!!!!!! ;)
3/21 kolby92 válasza:
Már nem azért, de amit műveltetek a csatornáján, az minden csak nem véleménykinyilvánítás. Elküldeni valakit a halál f..szára, csak azért mert nem nyalja owen s...gét, szerintem k...rvára gáz. Abszolút megértem hogy letiltotta a kommenteket, nem tudom neked hogy esne ha több tízezer ember küldene el az anyádba.
4/21 A kérdező kommentje:
Utána mégis nyalizott...hagyjuk már. :D
2016. aug. 29. 19:33
5/21 kolby92 válasza:
Ha azt nyalizásnak veszed, hogy megmagyarázta neki, hogy mire gondolt mikor le"gyerekezte", akkor egyáltalán nem értetted miről beszélt.
6/21 A kérdező kommentje:
Szerintem ha már annyira nagy kritikus akkor annyi esze lehetne hogy véleményt nem akkor mondunk valakiről ha mérgesek vagyunk.Na itt elbukott az egész ember a szemembe.Ez innentől kezdve csak egy hülye gyerek aki össze vissza zagyvál mindenfélét egy kamera előtt oszt csá.
2016. aug. 29. 20:11
9/21 anonim válasza:
Abszolút nem gáz. Nem tehet la, hogy elmondta a véleményét, és a sok kis nyomorék takony letámadja emiatt (nem tudom, te is közéjük tartozol-e). Természetes, hogy letiltja a kommenteket és a lájk/diszlájk arányokat. Nem fogja kitenni a csatornáját a trollok támadásának. Amúgy attól függ,ki a jobb videós. Ez erősen nézőpont kérdése. Van, amiben Perzsa, és van amiben Own a jobb. Erre egyértelmű választ nehéz adni és amúgy is felesleges összehasonlítani őket, mert elég különböző, amit csinálnak. Azért remélem, hogy idővel Perzsának is megnövekszik a feliratkozótábora, mert megérdemelné.
10/21 anonim válasza:
9: hiába mondod ezt, ez a 10-12 éveseknek nem jut el az agyukig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!