Justin Biebernek a jobb fülében miért van fülbevaló?
Figyelt kérdés
Az nem a melegeknek van? Fan vagyok2016. febr. 2. 16:17
1/10 gnoomage válasza:
De, az a melegeknek van, és vajon miért is hordja ő ott? Na tippelj...(megsúgom, nem fogsz örülni a válasznak)
2/10 A kérdező kommentje:
És akkor a Selena meg a sok csajjal mi van?
2016. febr. 2. 16:54
3/10 anonim válasza:
Akkor jelenti azt, hogy meleg, hogyha CSAK a jobb fülében van. De manapság már eléggé elkopott a jelentése...
Igaz, hogy Justin Bieber egy szánalmas kis fütyi, de az nem jelenti azt, hogy meleg.
4/10 gnoomage válasza:
Attól hogy azt írják, hogy velük jár még bőven nem jelenti, hogy dug is velük, és tudtommal egyik lány "barátnője" se lett tőle terhes(javíts ki ha tévedek..).
5/10 A kérdező kommentje:
Jah vagyis csak akkor jelenti azt ,hogyha csak a jobb fülében van? Mert ha jól tudom mindkettőben van neki. Hát én egyik hírességről se hallottam hogy dugtak. Meg azért tizen valahány évesen nem is akart gondolom gyereket(igen most 21-22 éves)
2016. febr. 2. 20:24
6/10 gnoomage válasza:
Ha mindkettőben van akkor eredetileg bisexet jelent.
7/10 A kérdező kommentje:
Meg most ahogy olvasgattam csak megakarja mutatni,hogy nem meleg.
2016. febr. 2. 21:52
8/10 anonim válasza:
Istenem, hagyjuk már.... Meleg ismerőseimnek egyiknek sincs. Kivéve egynek, akinek a balban...
Ellenben csomó embernek van a jobban. Lásd Jon bon Jovit a 90-es években.
9/10 anonim válasza:
dzsásztinbíbörnek meleg van a fülében amúgy. ezt akármelyik rajongó letagadja, az krumpli...
10/10 anonim válasza:
#4 Selenának Justin Bieber vette el a szűzességét(beismerte),és egyszer állítólag terhes is lett de elvetette..de ezt senki sem bizonyítja/cáfolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!