14 éves fiú vagyok, most lesz majd fülbevalót. És a kérdésem hogy mind a kettő fülemben legyen? Mert úgy hallottam ha a jobb ki van lyukasztva akkor az a b*ziságot jelenti ez igaz? És mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 15:57
1/12 anonim válasza:
Igen, régebben azt mondták, hogy akinek a jobb fülében van, az b_uzi. A balban hordták sokan. Most már sokaknak van mindkettőben.
Nekem az tetszik, ha egyáltalán nincs.
3/12 anonim válasza:
Nekem egyikben se tetszik de ha már muszáj, csak az egyikbe tegyél
4/12 anonim válasza:
Egy elég [a balba
az árról meg fogalmam sincs
5/12 anonim válasza:
Karika oké, de ezektől a retinaszaggató csilivili sz*rságoktól hányingert kapok.
6/12 A kérdező kommentje:
Én nekem egy fekete karika lesz benne
2015. aug. 16. 20:03
7/12 anonim válasza:
Mindkettőbe semmiképp se, szerintem jobb a fültágító, de abból is a kisebb, olyan 10-es. 17/L
8/12 A kérdező kommentje:
És ez mennyibe "fáj" ? :D
2015. aug. 17. 11:06
9/12 anonim válasza:
Nekem mindkettobe van, nekem ugy tetszett. Hat atlagba ha mindkettobe csinaltatsz, az 3000. Viszont az elsot 1000ert lovettem, ha jol emlekszek. Amugy fultagitot magadnak csinalod otthon, ha az erdekel, csak a lukat lovetsz, es varsz par hetet (en mindkettonel 2 nap mulva kivettem amugy, nem tetszett amit belelottek, igaz sehol sincs vmi nagy valasztek, de csak azt lovik be neked, ami ott a boltban van) ha szuratod, az fajdalmasabb, viszont ott beteszik neked azt, amelyiket viszed, csak nagyon jol le kell fertotlenitened elotte, el ne fertozodjon. En fogkremmel szoktam megnosni a szarait, mielott berakom. amugy erre a bzitemara visszaterve, mar mas szelek jarnak..nem attol vagy buza hogy mit viselsz, vagy hogy hany fulbevalo van a fuledbe, ha neked az tetszik, hordjad, es f*ssal le mindenkit:D
10/12 anonim válasza:
Én elég sok meleget ismerek de a legtöbbnek nincs semmiféle fülbevalója, akinek van annak meg mindkét fülében, és leggyakrabban csillogó kő. Szóval ezeket kerüld mert tényleg elég bzis.
De annak semmi jelentősége hogy jobb vagy bal fülbe rakod. Ahol előnyösebb oda tetesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!