Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek kivel illene...

Szerintetek kivel illene össze legjobban Harry Styles?

Figyelt kérdés

Én szerintem Cara Delevingne-vel, de Kendall Jenner-rel is jók voltak együtt. Kíváncsi vagyok mások véleményére.

(KÉREM CSAK AZOK VÁLASZOLJANAK, AKIK TUDNAK NORMÁLISAN VÁLASZOLNI!! KÖSZÖNÖM)

2016. aug. 9. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért csak ide találtak a hülyék is jólvan.
2016. szept. 3. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem valami szőke, magas lánnyal illene össze. Valamilyen modellel. De ha kettőjük közül kéne választani kinézetre Kendall Jennerrel. Nekem személy szerint Cara Delevingne jobban bejött..de hát nahh..
2016. szept. 4. 12:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hozzà Louis Tomlinson passzolna a legjobban. :D

-egy nagyon nagy Larry girl :P

2016. szept. 4. 12:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha Gemmaval nem lennenek testverek szerintem osszeillenenek de csak azert mert hasonlítanak amugy valami szokevel aki nala egy picivel alacsonyabb bar szerintem Harry nem csak a kulsot nezi⛄😍😍😍💟💙😻🆔❤💞💕💓💗⭐✖❄🍒♥☀✌✌☺😆😙😱😝😍😂💟
2017. jan. 8. 00:55
 15/15 anonim válasza:
Nem értem hogy miert Harryrol feltételeznek ilyet hogy a külsőt nézi. Mindegyik ilyen interjúban elmondta hogy ami neki fontos egy lányban az a kedvesség, humor.
2017. jan. 8. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!