Feloszlanak vagy visszatérnek?
Vissza fonak térni. Megígérték. Nem is egyszer. Az utolsó koncerten Harry is hangoztatta, kissé felénk hangon hogy visszajönnek. És azért félnek ők is mert ez eléggé kockázatos, csomó rajongót is elveszíthetnek.
Niall is megmondta az interjúban és Twitteren is kiírta.
Louis is Twitteren mondogatta folyton hogy "Promise". És én ha valakinek hiszek gondolkozás nélkül, az Louis.
Szerintem vissza fognak jönni. Sőt! Biztosan tudom hogy vissza fognak jönni, körülbelül 2017. Április 30-ára, pont a névnapomra *-*
Igazad van, hogy Harry boldogulna egyedül, jó színész lenne belőle, ezzel teljesen egyetértek. De Niall, Liam és Louis szerintem szólóba nem tudna olyan jól érvényesülni, mert a hangjuk olyan... kicsit különleges. És bandában a legjobbak.
Zayn lehet, hogy férfiasabb meg minden, de nekem annyira nem tetszenek a zenéi. Lerí róluk, hogy nagyon sokat javítottak rajta, és mikor például a Pillowtalk-ot meghallgatod egy gitár mellett, úgy, hogy csak ő énekli az... Borzalmas. [link] Nézd meg:)
Nem rossz egyedül, és én értem is, hogy miért ment el, meg tudom, hogy így jobban érzi magát, de én nem hallgatom. Úgy gondolom, hogy mikor még a banda tagja volt, akkor sokkal de sokkal jobb volt ő, és mindannyian jobbak voltak. Hiányzik onnan az a hang:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!