Tetszik nektek Marilyn Manson mint pasi? Járnátok hasonlóval?
Külsőre? Hogy tetszik ha tetszik, sminkkel vagy anélkül vagy mindegy?
Kort és nemet is írjatok :D
fúúj nem...festékkel meg anélkül is rusnya..nem értem mit evett rajt Divat von Teese
18/L
Nem, semmiféleképpen sem, szerintem ronda:D
Ellenben a zenéjét nagyon csípem \m/
19/L
nem járnék hasonlóval és nem tetszik.Meg is indoklom.
-Ha összefeküdnék egy hasonlóval,és járnék vele,előbb-utóbb szívinfarktusom lenne.A zenéjét sem hallgatom,mert nem szeretem Marilyn Manson személyét sem.A TV2 egyik műsorában,a 10! című műsorban még annak idején mondták,hogy kiszedette a lengőbordáit h. lesz.phassa magát xĐ háth..akk minek van a barátnője,már ha van?xĐ
Szerintem a barátnője is csak a pénzért van vele..de én még azért sem lennék vele xĐ
Neeem, fúj:p
Viszont ha belegondolunk tök jó neki mert akárhova megy az utcán szerintem senki nem ismeri fel a rakat smink nélkül:))
Utolsónak, ez igaz? Mármint... fúúj. :O
Nekem tetszik sminkkel, anélkül viszont nem:D
Azt meg már milliószor elmondta és leírta a könyvében is hogy nem szedette ki a bordáit... ez csak hülye kitalált pletyka mint sok más dolog is róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!