Mi történt Masuda Eszterrel, aki Japánba ment férjhez és blogot írt?
Már hónapok óta nem érhetőek el a korábbi írásai sem, pedig tök érdekes volt.
Valaki tud róla valamit, mi lett vele, kint van-e még? Miért törölte magát, ha már amolyan "kisceleb" lett? ^^
Akkor ezért hagyta abba a blogját?
Akármi történt, igazán folytathatta volna, ha sz..rban volt, nem lett volna jó neki, ha a neten ismeretlenek is mellette állnak?
Eri87, hazudni és mosdatni én is tudok.
Ha valainek igaza van az nem menekül el. Erről ennyit.
Beszéltem Hirotoval, megadjam a számát beszélsz vele Te is? :D Inkább neki hiszek és sokan mások is.
Magyarként, magyar oldalon könnyű egy japán srácot bántani.
A bántalmazás annyiban merült ki, hogy felemelte a hangját, hogy húzzon már el dolgozni mert nem szeretne mindennap nap késő estig túlórázni mert a Tokyoi szipi-szupi Eszti élet bizony nem olcsó.
Hazudott a blogjában, becsapta a követőit, becsapta a Japánban élő magyarokat.
Vagy 2hete véletlen belebotlottam az instagramjába ami privát xD vajon miért?!
Anno engem letiltott fbn mert véleményem volt arrol hogy egy naplopó 😂 Amúgy én a srác verzióját hamarabb elhiszem mert tényleg csak abbol állt az élete hogy posztolgatta a drágábbnál drágább cuccait meg a gyaru mûkörmeit (amivel normális kétkezi munkát nemigen lehetett csinálni szóval a meló sajnos impossibru, meg sanszos ideje sem volt shibuya meg a celebség mellett).... Elég gáz hogy sokaknak ô volt a nagy példakép... Bár ha azt nézem jól csinált valamit mert igen sok apple meg rilakkuma meg egyéb cuccot csikart ki Hirotobol... Sajnálom a srácot hogy egy ilyet fogott ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!