Palvin Barbara nem csak, hogy nem szep, de meg bunko is?
Én imádom.. :D
Szerintem egyáltalán nem gáz, nem értem miért kell nyomorgatni ezzel a videóval.
Az meg, hogy kinek mi a szép teljesen relatív. Én például fel nem tudom fogni, hogy Ariana Grande hölgyecskében mások mit látnak olyan különlegesnek, de nem kezdem el savazni a rajongókat, mert minek?!
Hányszor fogod még berakni ezt a videót? Már egyszer volt egy több oldalas kérdés, ahol nem jártál sikerrel.
Leírom akkor még egyszer:
Mick Jagger vagy David Hasselhoff se kevésbé beképzelt, mégse születik róluk ennyi kérdés. Palvin Barbinak egyedül ahhoz kell értenie, hogy jól nézzen ki modellként, és mindig tudjon adott arcot vágni. Meg még pár modelles dologhoz, de pl. szerénynek nem kell lennie. Nem mindegy nektek, szép-e, meg beképelt-e? Most ha sikerül bebizonyítani, hogy beképzelt, akkor mi van? Amúgy az arca nekem nem tetszik, de a modellek egyébként másként szépek, mint egy átlag szép nő, nem minden szép nő való modellnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!