Palvin Barbara nem csak, hogy nem szep, de meg bunko is?
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem egyaltalan nincs ezzel a csajjal semmi gond. Ha nem lenne koztudottan szep es nem lenne vilaghiru modell valoszinuleg senki sem tenne megjegyzest a viselkedesere.
En ahogy eszrevettem altalabban azok fikazzak eme holgyemenyt, akik irigyek ra (most erre ugyis azt fogom kapni, hogy "NEM VAGYOK IRIGY, CSAAAAAKK......")
Pedig de
Eleve csak az csamcsog azon h h viselkedett a videoban, aki erez nemi feltekenyseget iranta. Ez utobbi nyilvan termeszetes, hisz Palvin eleget tesz a napjainkban elvart noidealnak, ami sok lanynak nincs inyere. De konyorgom! Tok normalis a video alatt.
16/L
Kövezzetek meg, már nem azért, de szerintem tiszta aranyos.
Meg ahogy az ajkait nyalogatja, olyankor szívesen lekapnám :D
Mondjuk ez a már 3 éve szingli dolog ez a mindenkit kikosarazásnak az etalonja, az biztos. (a "nagyon kevesek hívnak el randizni" gondolom az meg milliós tételekhez mérten kevés. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!