Szerintetek Robert Pattinson jo pasi?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 19:24
2/29 anonim válasza:
Régebben nem jött be, mostmár jobban tetszik, de nem az esetem.
4/29 anonim válasza:
Szerintem hihetetlenül ocsmány az az ember:D Nem értem mit eszik rajta a sok kis csitri...
19/L
5/29 anonim válasza:
nem.
ja bocs a filmekben még ok.mert akkor fürdik és kivn sminkelve.
de a való élet kiábrándító.:D:D
én sem tom,h mi kell a kis pics.knak ezen a nyálgépen:D:D
6/29 A kérdező kommentje:
kösz
2010. ápr. 11. 20:46
7/29 A kérdező kommentje:
akik akik utálják azok hanyagoljak a kédést
2010. ápr. 11. 20:48
8/29 anonim válasza:
"akik akik utálják azok hanyagoljak a kédést"
Tehát akkor a kérdés így szólna: "Ha szerinted Robert Pattinson jó pasi, nyávogunk együtt arról, hogy miért?"
Egyelőre viszont nem így van, úgyhogy leszel szíves nem leugatni azt, aki elmondja a véleményét.
Szerintem nem jó pasi, mert egyrészt ápolatlan, másrészt az arca sem tetszik, ami nálam kizáró tényező. Ennyi. Leszel szíves nem beszólni, mert szánalmas.
9/29 A kérdező kommentje:
vagy te nemkelet válaszolni
2010. ápr. 11. 21:13
10/29 anonim válasza:
Az előttem szólóknak igazuk van. Egyáltalán nem férfias, de csúnyának nem mondanám. Nem jön be és kész, de sok ember nem jön be, akit nem tartok csúnyának. Amúgy a kérdezőnek nincs igaza, mert ő kérdezett, mi válaszoltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!