Lányok, ti szeretnétek párkapcsolatot a nyolcadik kerületi gengszter rapperrel, Dopemannel?
Ő azt tartja magáról, hogy rendkívül jóképű, van stílusa, dumája, pénze, esze, hírneve és az ágyban is kegyetlenül jó. Percenként százat tol és viagrából van a vére.
Mi a véleményetek róla, mint férfi?
64% Olvasd el Tyson könyvét, ott megvan az igazság a nagy Dopeman ről...
A nagy gengszter akinek gengszterek a példaképei, de ő még stricinek is édeskevés volt mindig is... El sem leeht szerintem dönteni ki a legnagyobb kamu ember Majka, Busta vagy Dopeman...
Ezeknek inkább valami színésznek kellett volna elmenni basszus...
Gangxta Zolee-t is idevenném az előző trióhoz.
3-assal egyetértek.
Egyébént mi az ,hogy "cigó"?
Számomra rohadtul irritáló ,hogy mindenki ezzel a rasszista bullshittel jön.
Egyébként ami azt illeti a nyócker sosem volt "gettó". Ez hülyeség. Még Compton se volt sosem gettó ,akkor a nyócker hogy lehetne? Főleg az N.W.A. előtt? Ugyan már...
A nyócker az max. egy putris lebúj. Mármint amióta az eszemet tudom ,ezt tudom arról a helyről elmondani. És NEM a romák miatt szar hely. Hanem a prolik miatt ,most itt beszélhetünk magyarokról,romákról,ukránokról,örményekről...stb teljesen mindegy. Egyszerűen akkora szutyok van ott... Szóval rohadtul nem kemény ,minél inkább undorító.
"Ui.: Természetesen vannak kivételek az ún. "gettóba"."
Mármint értsd ,nem csak olyan emberek vannak ott ,mint Dopeman. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!