Mi a véleményetek Karl Wolf-ról (videó lent)?
http://www.youtube.com/watch?v=hMkPDOdOZMA
Az én személyes véleményem az h naggyon tehetséges, két gy-vel XD és 3 éve Ő a legnagyobb kedvenc, szóval nem kérek SEMMILYEN cifra oltást, h így-meg-úgy-mennyire nem bírod. Ha nagyon muszáj és rendesen meg tood indokolni, akk mehet felőlem a negatív kritika is, már ha lehet róla olyat írni... De első sorban a hozzám hasonló fanatikusokat, vagy legalább azt a pár emberkét aki ismeri és kedveli szeretném összegyűjteni!
Enyémen iiiiis!!! :D
Először azt hallottam Tőle, az vt a 2007-es nyár slágere, azóta itt Ő csak egyszámos csoda...
De nekem megvan az összes CD-je ♥
Amúgy a Yalla Habibi c. számát ismered??
Annak az elején a klippben (szokás szerint) telefonál és a saját száma, az Africa a csengőhangja :P
Ha csörög a telóm mindig oan nagy kedvem lenne beleszólni angolul...xD
Nekem az összes létező száma megvan :DD
Nyáron lesz új klippje, azt mondta h szte nagyobb sláger lesz mint az Africa vt anno, ez a szám lesz a 2010-es nyár slágere... ALIG VÁROM!!! :D jövő héten forgatnak.
hallgasd meg a Yalla Habibi-t is, naon kirááály :D
http://www.youtube.com/watch?v=eq_o5wpZuY4
én a VivaTV-n hallottam először az Africa-t, elég vt azt a refrént 1x hallanom és végem vt... kiírták a címet, előadót, első dolgom vt beszerezni a számot és meghallgatni még vagy 20x... naponta xD
sztem a világ legnagyobb igazságtalanságainak az 1ike az h Karl itt csak egy 1számos csoda... de azt az 1 számát mindenki vágja h az Övé :PPP
saját Maga csinálta meg a karrierjét, és ááááállati tehetséges, és még a származása ellenére (amivel nekem semmi gondom nincs, sőt xD) is 1 perc alatt elérte a VILÁGHÍRNEVET :) csupa nagybetűvel! :D
Ő a király xD (L)
ha meghallom h "It's gonna takes a lot to drag me away from youuuuu" akk már eleve oan büszkeséggel tölt el h Karl ien híres...:P xD
max hangerőre feltekerem azonnal :D fel se akarom venni a telómat ha csörög.. az #1 refrént mindig megvárom xD
2007 nyár.. Aaaaafrica.. a legjobb!!!! xD
Szia:) Mint mondtam, én a rádióban hallottam először az Africát, de nekem is a refrén tetszett meg a legjobban.
"It's gonna take a lot to drag me away from you
there's nothing that a hundred man or more could ever do
I bless the rain's down in Africa
Gonna take some time to do the thing's we never had."
Kívülről vágom a refrént:D Ennyire imádom ezt a számot XD Én nem várom meg a refrént, ha csörög a mobil, mert leteszi, aki hív:D, de tudod, van a legelején az a hangszer, ami pár másodpercig szól (talán hegedű) és utána kezdi a refrént. Na, én mindíg megvárom, hogy elkezdje, hogy "It's gonna take a lot to drag me away from you..." és itt már felveszem:D Ha meg más dolgom van, akkor meg élvezem, hogy nem tudom felvenni XDXD Amikor megszereztem az Africát, le sem szálltam róla:D Én is meghallgattam rengetegszer XD Még mindíg nem untam meg, pedig már évek óta megvan. Minden nap meghallgatom sokszor:D Nem lehet megunni! Karl Wolf: Africa forevööööör:D (Gyuszi)
yayah, 4EVER AND EVEEEEEEEER!!!!!!!!!! xD (L)(L)(L)
Én TV-ben láttam #1, és nemcsak h nagggggyon tetszik Karl Wolf hangja, hanem a hangszeres része is tökéletesen van megcsinálva <3 nekem soha nincs szivem felvenni :D akivel én telefonálok az ismer annyira h tudja h végig hallgatom azt a számot ha fontos hívás, ha nem xD
sokkkkkaaaaalllllll jobb mint Toto :D össze se lehet hasonlítani, nem is ugyanaz a szám xD
én is, szülinapjára (vasárnap lett 31 :P) írtam neki egy verset, amiben finoman próbálom megfűzni h jöjjön má' Európába plíz! :D
ha végre mennek majd a repcsik akk remélem 1x meg toom nézni Őt élőben is, mert az összes koncertfelvétele oan jó h nincs rá magyar szó max angol: AMAZING!!!! xD
sőt, kezdő forgatókönyvíró vok és az 1ik "művem" erről szól... el KELL vállalnia! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!