Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber havi bevétele 1...

Justin Bieber havi bevétele 1 milliárd forint? Mivan? Ez komoly?

Figyelt kérdés
Ennyi pénzből talán még a seggét is valaki kitörli vagy mi?

2016. márc. 19. 19:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Hát az utolsónak mondom,hogy neki már mindegy ha Mostmár nem is keresne semmit. Rengeteg pénze van! Képzeld el,ő az egyik leghíresebb ember a földön. És ne Gyertek azzal, hogy semmit nem tud csak megcsinálnak neki mindent,akkor te is lehetnél világsztár, mégsem vagy az.
2016. márc. 21. 22:44
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom, belegázoltam egy fan lelkébe. Le vagy szarva.
2016. márc. 21. 23:52
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Elteszi későbbre, egy részéből meg jótékonykodik, esetleg van neki saját szakácsa meg stylist-ja meg masszőre meg ilyenek:) Amúgy vannak lemezei gondolom meg ilyen relikviák, hogy JB-s póló is, meg szerepelt filmben, néha elmegy interjúkra, fellépésekre.
2016. márc. 21. 23:57
 14/20 anonim ***** válasza:

"És ne Gyertek azzal, hogy semmit nem tud csak megcsinálnak neki mindent,akkor te is lehetnél világsztár, mégsem vagy az."-

Azért nem az, mert nincs körülötte az a producergárda, aki Justin Bieber Körül ott van. Érted már buta gyermek?

Persze nem igaz hogy nem tud semmit, énekel, gitározik, meg elég jó képű, de ennyi. Semmi hozzáadott plusz nincs az emberbe.

Hasonlítsuk már össze mondjuk egy tényleg igazi világsztárral, legendával, mit mondjuk Michael Jackson volt. Hozzá képest egy lepkefing kis semmi.

2016. márc. 22. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Attól,hogy nem szerettek egy énekest attól nem szar de mind1 xd pl a rock is. Sokan nem szeretik de mégis jó ÁLLÍTÓLAG xddd
2016. márc. 22. 22:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok buta kislány, lévén, hogy 22 vagyok és fiú, de szerintem egyáltalán nem szemetet csinál. Tehetséges ember. Ha szemetet gyártana, akkor nem lenne a világ egyik legnagyobb sztárja. Nyilvánvalón te nem ilyen rádiós és pop, RNB kategóriát hallgatsz azért fikázod. A maga kategóriájában jó énekes. Mondom ezt úgy, hogy 3 számát ismerem összesen, amiket csípek is. (Ez egy korábbi kommentelőnek szól)

Kérdésedre válaszolva ja, megesik. De ezzel még nagyon sok ember így van, hogy ennyit keres. Kutakodj a többi világsztár éves bevétele után.

2016. ápr. 4. 20:32
 17/20 anonim válasza:
WTF?
2016. ápr. 9. 20:16
 18/20 anonim válasza:
Hogy Justin tehetségtelen lenne, azt erősen megcáfolnám. Nem hiába kedveli emberek milliói és az 1 milliárd forint magáért beszél. Gondolkozz, mielőtt ostobaságokat írsz.
2016. ápr. 16. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Attól hogy valaki népszerű még tehetségtelen marad.

Emiatt is nézem 1 darab sz*rnak a pop énekesek nagy részét.

2016. júl. 9. 09:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Ki nem szarja le?
2017. aug. 23. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!