Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miert tesznek fel ilyen...

Miert tesznek fel ilyen kerdeseket legalabbb 10000000-szer? Es miert nem lehet torolni ezeket a kerdeseket?

Figyelt kérdés

Pl:Justin Bieber helyes?

vagy Robert Pattinsonrol mi a velemenyed?

nektek nincs elegetek mar?De ha meg valami rosszat irok,akkor meg mar en vagyok a hulyegyerek!De ha nekik tetszik,akkor minek kerdezik tolunk,hogy tetszik e?

Miert nem lehet torolni az ilyen hulye kerdeseket?

2010. ápr. 2. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell kerülni. Ennyi az egész.
2010. ápr. 2. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Óóóó csak nem te írtad itt az utolsó kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__75..

?? xD

-előző-

2010. ápr. 2. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
*választ
2010. ápr. 2. 16:37
 4/8 A kérdező kommentje:
jah..sry,ha tul brutal voltam:D
2010. ápr. 2. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van nagyon nagyon unalmas, h mikor a szórakozás témakört olvasom akkor szinte minden oldalra jut egy ilyen kérdés! Ami már engem még jobban kiakaszt, h minden nap látom a hogyan tölthetném le az Új Hold meg ilyen baromságokat néha mikor felmegy bennem a pumpa nagyon leírom, h mégis mit gondolok, de egyszer mikor írtam valakinek, h keresőt miért nem használ az volt a válasz, h neki erre nem volt ideje+ akkor minek van ez az oldal ha ő nem teheti fel a kérdését, de könyörgöm még annyira keresgélni se kéne hiszen minden második oldalon hódítanak a honnan tudom letölteni az Új holdat vagy mit és szerinted helyes-e v utálod-e ezt a személyt típusú kérdések! UNALMAS!!!!!!!!!! ÉS MÁR NÉHA FÁJ, DE KOMOLYAN!
2010. ápr. 2. 21:38
 6/8 A kérdező kommentje:

utolsonak!

egyetertek veled!De minek teszik fel ezt 1000szer,ezeket a dogunalmas kerdeseket?De minek kell ennyiszer megkerdezni?eleg ha a szorakozas kategoriara kattint,es mar ott vannak ilyen unalmas kerdesek!

2010. ápr. 3. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:
bakker... h én MENNYIRE QRVÁRA UNOM EZT!!!!! XD sok kis pisis lusta visszaolvasni... talán ha 999999999x elmondjuk nekik h szánalmas a kis kedvenckéjük, akk talán felfogják és lekopnak XD
2010. ápr. 6. 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiincs!nekem Robert-t a kedvencem
2010. ápr. 11. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!