Mi a véleményetek MOST Zayn Malik-ról?
Én a One Direction zenéit sosem szerettem, azok amolyan futószalagon gyorsan gyártott kis középszerű zajocskák voltak a 13 éves pontagyú rajongóknak, hogy fenntartsák az érdeklődést. Ők, mint emberek szimpatikusak voltak, de nem igazán jött ki akkoriban, hogy milyen az igazi stílusuk, hangjuk, mennyi tehetségük van. Így nem is igazán követtem őket.
Most, hogy feloszlottak, meghallgattam a szóló zenéiket, és Zayn zenéiben eddig számomra semmi érdekes nincsen. Nem rossz a Pillowtalk sem, de a klipje elég tucat, a téma is. Ő maga, mint ember szimpatikus nekem még mindig, de egyelőre nem fogott meg a zenéjével.
Harry-nek viszont ez a Sign of the times eléggé jól sikerült, el sem hittem, hogy ő énekli. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egészen meglepődtem. Inkább őt fogom követni a jövőben, mint Zaynt (a többiek a volt bandából amúgy sem érdekelnek. Louis zenéjét meghallgattam, de nem jó a hangja sem, és a zene is felejthető).
Én amikor eloszor hallottam a pillowtalkot akkor nem tudtam h Zayn enekli. Nekem tetszik. Lehet h „tomeg zene“. De hat ez van. A videoklipje is bejon. A noket nem targykent mutatja be.
Magarol Zaynrol a velemenyem: Mit vartok emberek? Ti nem valtoztatok sosem? Mindenki valtozik. Es lehet h az 1D alatt is ilyen volt csak nem mutatta. En birom attol meg. Es igen kilepett mert nem erezte jol magat. Gondolom azok akik itt ezert utaltak meg azok nem tudtak rola h szorongasai voltak. (Valahol azt is olvastam a panikrohamai is) tudjatok milyen rossz lehet minden egyes koncert elott vagy szereples elott es kozben ez a dolog? Nem. Miert is tudnatok? Gondolom ti nektek nincs ilyen bajotok. Es igen lehet h nagykepubb lett. De az is lehet h mint ahogy mar mondtam eddig is ilyen volt, csak nem mutatta. Nem reg lettem 1D fan. Es amikor nezem az interjukat akkor latom H Zayn nem navyon beszel. Akkor honnan tudjatok h eddig nem volt nagykepu? Vagy lehet h a menedzseruk szolt ra h vegyen vissza vagy ki lesz dobva. Sztem a legtobb 1D fan tudja h milyen k0cs0g volt a menedzseruk...
szovak kerlek titeket, hogy ha valakirol velemenyt akartok formalni ugy mintha mindent tudnal rola de megsem tudsz semmit akkor eloszor nezz utana.
Ui.:bocsanat a kesoi valasz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!