Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek MOST Zayn...

Mi a véleményetek MOST Zayn Malik-ról?

Figyelt kérdés
most mit gondoltok róla?mert régen sokan mivel benne volt az 1D-ben le_uziztátok.de most meg a pillowtalk első lett vagy 58 országban a pop listán. már ezt énekli a sok ecsetfejű "menő" gyerek is mert a szexről szól. pedig ő ugyanaz a Zayn mint aki akár 6 éve volt. és most már nem b_zi? szóval ha Harry-nek is megjelenik az első önálló albuma akkor szerintetek már ő sem lesz b_zi? xdd és miután folytatják mint banda már újra b_zi lesz Zayn is szerintetek és újból nem lesz "menő"(mert lehet ő is folytatja velük) ??

2016. febr. 28. 13:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Én mindig is ,zayngirl" voltam de most hogy kilépett ugyanugy szeretem csak szerintem eléggé megváltozott. Mondja hogy ,,megváltoztak a telefonszámok" amit egy részről meg is értek mivel 5 évig olyanok voltak egymásnak mint a testvérek de viszont Harryéket is megértem hogy csak úgy cserbenhagyta őket.. A pillowtalkrol meg annyit hogy a sok ,, ecstfejü hülyegyerek" meg mindig a szexxel vannak elfoglalva.
2016. máj. 2. 16:05
 12/23 anonim válasza:
97%

A Pillowtalk. Hát. A hangja még mindig jó, olyan, mint régen, viszont a téma meg a klip az borzasztó.

Hogy mit gondolok róla? Eleinte haragudtam rá, hogy, hogy tehetett ilyet. Aztán, elgondolkoztam rajta, hogy ez nem az IGAZI Zayn volt négy és fél évig. És örülök neki, hogy megismertem ezt a ZAYN-t, még akkor is, ha nem egyezik vele az ízlésem.

A számairól pedig annyit, hogy szerintem jók, a hangja semmit nem változott.:) Az It's You az először nem tetszett- még most se a szívemcsücske-, viszont a Befour és a Do Somethimg Good kifejezetten jó.:)

2016. máj. 3. 15:53
 13/23 anonim ***** válasza:
19%
En rajongojuk vagyok mar tobb mint 4 eve. Imadtam Zayn-t. De megutaltam. Es nem, nem azert mert kilepett:) Az az O dontese volt. Leginkabb a nagykepu, szanalmas, primitiv, lenezo nyilatkozatai miatt, amiket a bandarol hord ossze. Arrol a bandarol, ahova nem is olyan fu de reg, meg o is beletartozott. Most meg muvesznek nevezi magat, mert enekel a dugasrol meg smarol azzal a tulertekelt Gigi lanygyerekkel a klipjeiben.. Mekkora muveszet
2016. júl. 6. 21:20
 14/23 anonim ***** válasza:
Én 1D-fan vagyok, és ugyanúgy szeretem Zayn-t mint eddig. A dalai közül talán kettőt szeretek, de a többi nem az én stílusom. Megváltozott. Nagyon.
2016. aug. 2. 17:29
 15/23 anonim válasza:

Nagyon nagyott csalodtam benne. És nagyon megutáltam. Nem, én se csak 1d miatt. De kezdjuk akkor az 1ds dologgal: Cserben hagyta oket. A TURNE KOZEPEN KILEPETT. Szánalmas dolog. Legalább bírta volna ki a végéig. Azokat a fiűkat hagyta cserben akik testvérként szerettek ot. Megertem a fiukat hogy nem beszelnek vele.

Aztan most jojjon egy másik dolog.

KIDOBTA PERRIET. De nem is akárhogy most kössétek fel a gatyát "Zayngirl"-ok. EGY UZENETBE. Kidobta a MENNYASSZONYAT egy Smsben. Ja és még azt is elmondta neki hogy költözzön ki a házukból.

Erre a fiúra mást nem tudok mondani csak azt hogy UNDORÍTÓ.

2016. szept. 7. 23:37
 16/23 Elizabeth P. válasza:
Szerintem semmit sem ér az 1D nélkül. Ennyi.
2016. szept. 18. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:

16-os...

Én is valahogy így voltam a dologgal, Zayn volt az abszolut fav...de aztán rájöttem hogy ő szállt ki.

Nem arról van szó hogy nem szeretem Zaynt, sőt még mindig ő a kedvencem...de rájöttem, hogyha már sosem lesz az a régi, ugyanazaz 1D, ők akkor is a One Direction maradnak, akár Zaynnel, akár nélküle..

Persze nekem is ezerszer jobb volt vele, de ő döntése...és Zayn akármit is fog csinálni, én mindig is támogatni fogom, hisz ez a fanok dolga...akármit csinál, mindig ki kell állni mellette, és aki nem így van vele, az szerintem sosem volt igazi fan..

2016. szept. 20. 16:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Fhuu most nem ertem miert kell azert b***tatni mert atlepett a hetero oldalra :D
2016. nov. 25. 20:51
 19/23 anonim ***** válasza:
szerintem szar a gyerek de van 3 jó zenéje ennyi
2017. júl. 14. 21:05
 20/23 A kérdező kommentje:
#17 Azért mi ez a dolog, hogy akármit csinál ki kell állni mellette?Ezt ki mondta?Az emberek változnak akár jó vagy rossz irányba és ők is.Azért azt nem hinném, hogy támogatni kéne hogy a jegyesével sms-ben szakít, vagy hogy leégette a 1D-t többször is.Ebben mit kell támogatni?Mármint az elvet nem értem.Miért ne lehetne igazi fan az aki teljesen támogadta az adott embert de aztán olyat csinált hogy "kiábrándult belőle".Amúgy nem izgat már a dolog kinőttem belőlük már rég.Bár be kell ismerni hogy aközött ahogy Harry önálló karriert kezdett meg Zayn mérföldnyi különbség van és míg már egy Zayn koncertre nem mennék el mert minek, azért egy Harry koncertre szeretnék majd eljutni.
2017. júl. 18. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!