Mi a véleményetek MOST Zayn Malik-ról?
A Pillowtalk. Hát. A hangja még mindig jó, olyan, mint régen, viszont a téma meg a klip az borzasztó.
Hogy mit gondolok róla? Eleinte haragudtam rá, hogy, hogy tehetett ilyet. Aztán, elgondolkoztam rajta, hogy ez nem az IGAZI Zayn volt négy és fél évig. És örülök neki, hogy megismertem ezt a ZAYN-t, még akkor is, ha nem egyezik vele az ízlésem.
A számairól pedig annyit, hogy szerintem jók, a hangja semmit nem változott.:) Az It's You az először nem tetszett- még most se a szívemcsücske-, viszont a Befour és a Do Somethimg Good kifejezetten jó.:)
Nagyon nagyott csalodtam benne. És nagyon megutáltam. Nem, én se csak 1d miatt. De kezdjuk akkor az 1ds dologgal: Cserben hagyta oket. A TURNE KOZEPEN KILEPETT. Szánalmas dolog. Legalább bírta volna ki a végéig. Azokat a fiűkat hagyta cserben akik testvérként szerettek ot. Megertem a fiukat hogy nem beszelnek vele.
Aztan most jojjon egy másik dolog.
KIDOBTA PERRIET. De nem is akárhogy most kössétek fel a gatyát "Zayngirl"-ok. EGY UZENETBE. Kidobta a MENNYASSZONYAT egy Smsben. Ja és még azt is elmondta neki hogy költözzön ki a házukból.
Erre a fiúra mást nem tudok mondani csak azt hogy UNDORÍTÓ.
16-os...
Én is valahogy így voltam a dologgal, Zayn volt az abszolut fav...de aztán rájöttem hogy ő szállt ki.
Nem arról van szó hogy nem szeretem Zaynt, sőt még mindig ő a kedvencem...de rájöttem, hogyha már sosem lesz az a régi, ugyanazaz 1D, ők akkor is a One Direction maradnak, akár Zaynnel, akár nélküle..
Persze nekem is ezerszer jobb volt vele, de ő döntése...és Zayn akármit is fog csinálni, én mindig is támogatni fogom, hisz ez a fanok dolga...akármit csinál, mindig ki kell állni mellette, és aki nem így van vele, az szerintem sosem volt igazi fan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!