Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Paris Hilton miért játssza...

Paris Hilton miért játssza meg, hogy buta?

Figyelt kérdés
Legalábbis ezt olvastam egy "rajongójától", hogy ő csak megjátssza azt, hogy buta, a show kedvéért. De ennek mi értelme lenne? Mivel a Hilton szállodalánc örököse, így akkor is kőgazdag lenne, ha semmilyen médiában nem jelent volna meg soha, tehát nem egy Hargitay Bea, aki abból él meg, hogy jól néz ki, és röhögnek rajta az emberek.

2016. febr. 25. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Viszont valaki szereti, ha a figyelem rá irányul. Ezt a leggyorsabban akkor lehet elérni, ha a hírneve butasággal párosul.
2016. febr. 25. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Lehet azért, mert szeret a figyelem középpontjában állni. A rossz reklám is reklám.

De egyébként honnan veszi az a rajongó, hogy nem buta. Szerintem buta, és ha nem az, akkor azért buta, mert ilyen képet mutat magáról.

2016. febr. 26. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert így a többi sztárcsajszi is beveszi hogy buta, és így könnyen ki tudja csinálni őket, mint ahogy pl Britneyvel is tette, pedig ő sem az a kispályás csajszi.
2016. márc. 4. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy honnan veszik, hogy nem buta. El lehet mondani, hogy szinte semmilyen iskolai végzettsége nincs. El tudom képzelni, hogy azalatt a néhány év alatt míg "tanult", milyen nehéz lehetett rávenni. (A mostani magatartásából ítélve és abból, hogy a középiskolát is alig végezte el) De még ha ezt a fajta "értelmet" nem is vesszük alapul. A megnyilvánulásai nem éppen egy értelmes, felnőtt és érett nőre utalnak. Nekem semmi bajom sincs vele, mostanában akkora figyelmet talán nem is kap, és úgy tűnik próbál változni, de az hogy ne lenne buta, szerintem nem igaz. (Bár szerintem erről nem kizárólag ő tehet, a körülmények is befolyásolhatták) Az más kérdés, hogy ennek valójában szerintem ő is tudatába van és ezt kihasználva és még rájátszva próbál meg "sztár" lenni.
2016. ápr. 5. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Amíg nem találkozunk vele személyesen nem tudhatjuk, hogy milyen is valójában. (Bár én is úgy gondolom, hogy nem eshet nehezére megjátszania magát.)

Ugyanúgy azt sem tudhatjuk,hogy valójában mennyi pénze van, mert az, hogy a képei luxuséletmódót tükröznek, attól még lehet az egész csak egy látszat. A negatív reklám is reklám, mint ahogy írták előttem. Az embereknek meg nincs jobb dolguk mint egy olyan emberrel foglalkozni, aki az ég világon semmihez sem ért es semmit sem tett soha az emberiségért...

2019. júl. 23. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Paris Hilton egy nagyon okos nő.

De ha az emberek többsége butának akarják látni és ebből lehet üzletet csinálni, akkor annak tetteti magát.

Van egy hasonló német üzletasszony: Daniela Katzenberger.

Ő nem valami milliomos család elkényeztetett gyereke, hanem tényleg " self made".

A mottója mindent elmond:" Sei schlau. Stell dich dumm".

" Légy okos. Add a butát".

Aranyos, szimpatikus.

aug. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!