Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ezek az emberek...

Szerintetek ezek az emberek normálisak, akik Palvin Barbarát kövérnek mondják? Még női szemmel is gyönyörű.

Figyelt kérdés

Itt vannak az új képei:

[link]

[link]

[link]

Idézem a netes hozzászólásokat:

"ez a lány egyre kövérebb"

"Jól elvan hízva!!"

"megasszonyosodott Barbika"

"egyre vaskosabb, és puhos"

"Olyan mint egy bojler"

stb...

Belinkelném egy két ember fejét, akik ezt írták, úgy még viccesebb lenne, csak akkor letörölnék a kérdést :D

2016. febr. 16. 19:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
86%

Azért jó lehet olyan környéken élni, ahol olyan csajok mászkálnak melletted az utcán, akik mellett ez a nő " max átlag körüli. Olyan 10/6os" :-)

[link]

Kérdező, ha valaki ilyesmiket írt egy ilyen nőre, az sima irigység, amit elég jól demonstrál, amit arról írtál, hogy milyen vicces lenne a saját fotójukkal együtt idézni a véleményüket.

Én is sokszor nevetek embereken, akik netes cikkek alatt kommentálják náluk összehasonlíthatatlanul vonzóbb megjelenésű emberek külsejét, tesznek rá időnként irreálisan kritikus, akár kifejezetten bántó megjegyzéseket, és nem érzik nevetségesnek, paródiába illően szánalmasnak magukat a profilképükkel, amin mondjuk egy fotelban pöffeszkednek széthízott fejjel, dupla tokával, kötényhassal. :-))

2016. febr. 18. 22:53
 22/26 anonim ***** válasza:
83%

És amúgy meg miért lenne drogos arca? Mi az a tulajdonsága az arcának, amitől erre lehet asszociálni?

Ez a lány átlag felettien néz ki, és pont. Attól, hogy felzabál titeket az irigység, még nem kell baromságokat írni. Írhatjátok azt, hogy nektek nem tetszik, de olyat ne, amihez tényleg köze sincsen és teljesen indokolatlan.

Olyan, mintha Nicholas Cage-re azt írnátok, hogy lehengerlően jóképű és alsógatyamodellnek kellene lennie. Kb ennyire reális.

2016. febr. 18. 23:01
 23/26 anonim ***** válasza:
64%

Személy szerint nekem abszolút nem szimpatikus már Palvin Barbi viselkedése, legalábbis a videós megnyílvánulásai alapján. VISZONT: GYÖNYÖRŰ, KÜLÖNLEGES, CSODASZÉP arca van!! Lehet hogy smink nélkül átlagosabb az arca de még úgy is nagyon szép a csaj, és könyörgöm!!! A modellszakmába alakítható arc kell, amiből bármit lehet faragni!

Ami a testét illeti, szerintem egy modellhez képest már a vaskosabb kategória, ami még nem is lenne baj, viszont egyáltalán nem egy feszes kidolgozott testet látok, hanem olyat amire azt mondanám hogy elhízott. Viszont úgy gondolom, hogy Barbi karakteréhez valamennyire ez a "vaskosabb" test illik (ami sztem az átlaghoz képest még mindig vékony), hogyha annyira elhízott volna vagy rosszul állna ez az arcához, akkor a világ legnagyobb ügynökségein ahol leszerződtették, csak szóltak volna neki, nem gondoljátok???

Amúgy az irigy kötekedő rosszakaróknak üzenem, hogy nézzenek már tükörbe mielőtt olyas valakit fikáznak, akiről lósz@rt nem tudnak! Egyetértek az előző 2 hozzászólóval, hogy olyanok fikáznak unintelligens módon, akik semmit nem tettek le az asztalra, csak a kanapéból osztják az észt, holott rajtuk min. 10-20 kg felesleg van, gondozatlanok, és buták mint a föld!

Nem csípem Barbit, de további sok sikert kívánok neki!

2016. febr. 19. 12:42
 24/26 Ginevra1986 válasza:
Én sem értem, mi van az emberekkel. De szerencsére itt megvédik őt: [link]
2016. márc. 9. 20:08
 25/26 anonim válasza:
100%

Minden olyan embertől aki lekövérezte kérdem: ezen mi a kövér?? Tény hogy a modellügynökségek a lehető legvékonyabb, fokhagymaseggű, barbibaba alkatú embereket keresi, mert tökéletesen lehet vele eladni különböző termékeket.(tisztelet a kivételnek) És ezáltal (főleg bkini) modellekről megfogalmazódott bennünk egy olyan kép, melytől egy picit is eltérőt látunk egyből mondjuk rá, hogy kövér. Ezért kapott ez a gyönyörű lány/nő ennyi negatív visszajelzést emiatt a fotósorozat miatt.

Egyébként meg ami azt illeti hogy ki mennyire bírja Barbit az eléggé megoszlik. Azt az indokot elfogathatónak gondolom, hogy valakinek nem szimpatikus, mert a szimpátia embertől függ, nem mindenkinek lehet megfelelni. De azt hogy csúnya, drogos fejű, stb. ezeken kiakadtam. Ne értsetek félre, nem egy fanatikus Palvin Barbara imádó vagyok, csak felháborodtam a sok irígy, sznob kommenten.Elég szar hogy ilyen irígyek vagyunk egy világhírű MAGYAR hírességre és inkább büszkének kéne lenni a sikerére és hogy népszerűsíti a magyarokat világszerte.

2016. márc. 26. 18:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Barbi nem kövér, nem feszül rajta a ruha. Csak rajtam altájon, ha meglátom.
2016. nov. 23. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!