Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én nem bírom máájli...

Csak én nem bírom máájli száájrúsz pofáját? :D

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 13:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

amugy igazad van kedves kérdező.

annyi agy szorult belé mint májliba.xdxdxdxd

a májlib*zinak értelmes választ kellett volna adnia ami az, hogy igen, csak te nem bírod mert én igenis imádom..

2010. ápr. 2. 21:44
 22/24 anonim ***** válasza:
én is szeretem hiába h 21 éves vagyok, nem szégyen sztem, mindenki maga dönti el, h kit szeret.... nem kell leócsárolni h ilyen idősen szereti.... nem rajongok érte de szeretem, és a sorozatot is nézem.... ennyi!!
2010. ápr. 5. 15:41
 23/24 anonim válasza:
PUSZTULJON HANNAH/MAJLY
2010. ápr. 12. 19:07
 24/24 anonim válasza:

Nekem semmi bajom sincs vele!

Ha nagyon elfaradok testileg,lelkileg csak megnezek nehany Hannah Montana videot es maris jobb kedvem lesz tole.

Ja,nem 17 eves vagyok hanem egy 9 honapos kisfiu anyukaja.

A hangja is jo,mondom ugy,hogy 6 eves korom ota eneklek es jelenleg magan-enektanarnak tanulok(tehat van egy kis tapasztalatom).

Szerintem Lady Gaga,Britney Spears,Paris Hilton es hasonlo kaliberu felkapott sztarok akik meg enekelni sem tudnak ezerszer gazabbak megis azokat hallgatja mindenki.

Vajon miert?

Mert nem ertetek a zenehez,nem tudjatok milyen a jo hang es a jo eloadas mod.

Szerintetek normalis az ahogy Lady Gaga ki nez?Vagy Britney botranyos elete?Paris Hilton hetenkent valtozo pasija?

Se enekelni nem tudnak de meg a szemelyuk a magan eletuk is nulla.

Miley meg nagyon fiatal es remeljuk nem szall el mint a sztarok nagy resze.

De igy leirnotok ot egyreszt nincs jogotok masreszt meg jobb lenne ha inkabb ilyen kiirasok helyett inkabb a tanulassal torodnetek.

Udv:

egy nem Hannah-rajongo

2010. ápr. 14. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!