11/20 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy senki nem ír sértő, szitkozódó véleményeket.
2010. márc. 30. 21:35
12/20 anonim válasza:
Ma lesz 23:10kor a tv2-n az Aktívban valami riport is.
"Ricky Martin boldog, meleg férfinek vallja magát."
Én megnézem, hátha sikerült kevésbé színvonaltalan összeállítást készíteni az esetről :)
13/20 anonim válasza:
Hát ezt nem volt érdemes megnézni, az egész kb 30 másodperc volt és nem volt benne nyilatkozat csak bevágtak régi képeket, és videókat és akkor mondták alá, hogy mi történt.
14/20 anonim válasza:
én TUDTAM
100%ig biztos voltam benne már évekkel ezelőtt is.nem sokkolt a dolog.nem is zavar
15/20 anonim válasza:
George Michel és Elton John esetén se zavar.R.M. is hidegen hagy ebből a szempontból.
16/20 anonim válasza:
"ez kb.5 éve tudhat" Csak akkor még tagadta,a karrierje érdekében,hogy ne legyen benne csorba...
17/20 anonim válasza:
monjuk nem is rossz a választott pasija:D
19/20 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy ez az ő dolga, kit érdekel, aki szereti őt és a zenéjét, azt nem érdekli különösebben
20/20 anonim válasza:
Az, hogy bár minden meleg ilyen lenne, nem pedig divatból b*uzuló, színes ruhákban ugráló, affektálva beszélő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!