Mi a véleményed Robert Pattinson-ról?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 23:39
21/24 anonim válasza:
én személyszerint imádom mert helyes és a személyisége is jó
22/24 anonim válasza:
Nekem szimpatikus, kedvelem, helyesnek is tartom. Nemrég néztem meg a Remember me c. filmjét, abban nagyon jól játszott.
Valószínű, hogy akik tehetségtelennek tartják, azok csak a Twilight-ban látták eddig.
23/24 Fannicca válasza:
Egy kis b***!! xDD azt mondja rólunk, hogy beképzelt magyarok meg minden, de amikor itt volt Bp-n akkor senkit se engedett úgy magához!! Nem adot senkinek se autogrammot... azzal meg nem lehet baja h hangos volt a csajok sikolya!!
Legalább az jó lett volna ha megsüketítik és már majdnem olyan lesz az a kis sztárocska mint egy öregember :PPPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!