Mi a véleményed Robert Pattinson-ról?
Figyelt kérdés
Www.Google.hu/search? Hl=hu&q=robert+pattinson&bav=on.2, or. R_gc. R_pw. &um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=7092011. máj. 22. 11:06
2/9 anonim válasza:
Egyik kedvenc szinészem. Szerintem tehetséges és nagyon helyes :)
3/9 anonim válasza:
Hogy egy f a s z a t l a n kis k ö c s ö g aki ráadásúl meleg is mert ha nem lenne az akkor nem tenne olyan kijelentéseket hogy undorodik a vagináktól na hát én meg tőle undorodom !! Komolyan mondom úgy néz ki mint egy utolsó stádiumú éces vagy mint ha drogelvonóra járna szóval még a döglött macskám is vonzóbb nála ! A színészi tehetségéről ne is beszéljünk mert ahhoz egyáltalán nem ért !!! Annyira kár hogy most nem tudom hol van az a kép de láttam róla egy olyan képet hogy kis köcsög sétál az utcán és egy csaj bemutat neki :P na az a kép tetszett én is azt tenném persze a hányás után :P ! De tudnák neki javasolni munkát :D elküldeném vagy a vidámparkba a szellem vasútba vagy elrettentő példának hogy gyerekek ne drogozzatok mert ilyen gusztustalan fejetek lesz :D !
5/9 anonim válasza:
Szerintem úgy néz ki mint aki alkoholista fúúúúj....
6/9 Snowpehely válasza:
21.37- ERRE GONDOLTÁL? :D [link]
7/9 anonim válasza:
Igen igen :P köszi :D elsőnek akkorát röhögtem ezen a képen áá :D én is megtenném ha a csaj helyében lennék :P !
8/9 anonim válasza:
EGY HÜLYE F@SZFEJ ÉS MINDIG ALKOHOLISTA FEJE VAN. DROGOZIK AZ TUTI!!! FÚJJ
9/9 anonim válasza:
Mindenkinek meg van a saját véleménye.Nem kellene itt uszítani egymás ellen az embereket ilyen kérdésekkel.Mindenki tartsa meg magának a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!