Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan lehet külföldi sztártól...

Hogyan lehet külföldi sztártól levélben autogramot kérni?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a nemzetközi válaszszelvény, amit a borítékba elvileg rakni kellene, 2013-ban megszűnt!? Akkor most mi van helyette?

#posta #sztár #levél #autogram #nemzetközi válaszszelvény
2016. febr. 2. 13:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Most már azt is megtaláltam, hogy nemzetközi válaszszelvényt sem fogadnak el pár éve az angolok. (Annak ellenére, hogy a törvény szerint - ha nem is árusítja egy ország - elfogadni kötelező.)

Egyébként meg meg tudom nézni, hogy milyen bélyegek vannak forgalomban, csak épp mi a garancia rá, hogy egy idegen olyat is küld...?

2016. febr. 10. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocs... de mi a garancia arra, hogy az aláírás a kedvenced keze alól került ki?

Ahhoz képest, amilyen gyanakvó vagy, meglepő, hogy autogramot mersz kérni.

2016. febr. 16. 14:06
 13/14 A kérdező kommentje:

Ha a "keze alól kerül ki" alatt azt érted, hogy személyesen azt a papírt/fényképet aláírja, akkor arra semmi garancia.

De az ügynökségek eljuttatják nekik a leveleket, és amit küldenek - ha küldenek egyáltalán - az valamilyen szinten az ő aláírásuk (bár tudom, hogy sokszor csak replikálva, de nem baj).

Autogramgyűjtőként ez is jó, amíg nem lesz egyszer alkalmam személyesen is kérni. Ha lesz ilyen. Remélem.

2016. febr. 16. 21:21
 14/14 anonim válasza:
Érdekes ezt 2023-ban olvasni,úgy hogy 2 és fél hét átfutási idővel tegnap érkezett egy aláírt fotó Angliából. Semmit nem kérdezett a Nyugati nagy postán dolgozó fickó,csak annyi hogy kérem e ajánlottan. Mondtam Neki,hogy nem vagyok naív valószínűleg nem a célszemély olvassa majd,így simán elment,és jött a kép. Az ügynökség pedig nem zaklatott azzal,hogy utaljak angol bélyeg árat vagy ilyesmi. 875ft-ért megérte az a próba. Lehet 2016-ban volt katyvasz,nem tudom most mi van,főleg a brexit miatt is,de nekem sima liba volt :)
2023. máj. 17. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!