Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan lehet külföldi sztártól...

Hogyan lehet külföldi sztártól levélben autogramot kérni?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a nemzetközi válaszszelvény, amit a borítékba elvileg rakni kellene, 2013-ban megszűnt!? Akkor most mi van helyette?

#posta #sztár #levél #autogram #nemzetközi válaszszelvény
2016. febr. 2. 13:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nemzetközi bélyeg, ami megszűnt, én is így jártam.

Ebayen vettem utána francia bélyeget (mert onnan vártam választ), és azt ragasztottam a válaszborítékra.

2016. febr. 2. 13:26
 2/14 A kérdező kommentje:
És akkor semmi más megoldás nincs is már erre? Nem tudom elhinni, hogy egy szolgáltatás teljesen megszűnne. :S
2016. febr. 2. 13:28
 3/14 A kérdező kommentje:

A Nyugati nagy postán az volt a válasz, hogy "erre nincs megoldás".

No comment...

2016. febr. 2. 23:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én is ezt a választ kaptam annak idején. Ja, meg volt még egy konstruktív ötletük! Utaljam át a visszaposta-költség árát. Mondtam, jó, majd Brigitte Bardot-ra rácsörgök, és megkérdezem a privát bankszámlaszámát.
2016. febr. 3. 19:17
 5/14 A kérdező kommentje:

Na, pont ezt mondták nekem is!!

Biztos az ügynökségek pont ilyesmivel foglalkoznak. :(

De nem adom fel!

Most az angol postával levelezek, hátha ők tudnak megoldást...

2016. febr. 3. 21:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Angol bélyeget hamarabb kapsz itthon is... ;) az még talán nekem is kallódik valahol.
2016. febr. 4. 20:21
 7/14 A kérdező kommentje:

Kérdeztem a postán, közölték, hogy ekkora butaságot még sosem hallottak... itthon külföldi bélyeg nem kapható.

A gond az, hogy ilyen e-bayről, ha rendelek, nem tudom, igazi-e. Nem értek az angol bélyegekhez... Simán átverhetnek.

2016. febr. 4. 20:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Itthont úgy értettem, hogy mindenkinek van ismerőse, ismerősének ismerőse stb., aki Angliában él, és tud hozni, küldeni. Amíg én kint éltem, mindig volt a pénztárcámban pár darab (mert ott négyes csomagban árulják), jó ideig hurcoltam még itthon is magammal őket.

Jó, tényleg átvághatnak, de azért mi az esély rá, hogy valaki egy-két fontos bélyegeket hamisít/árul? :)

2016. febr. 6. 02:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ismerősöm kint, akitől kérhetnék, csak az ilyen e-bay maradna. Ahol a hamisítást nem úgy értem, hogy konkrétan hamisít bélyeget, hanem hogy pl. már régi, nem használható... Biztos ott is vonnak ki a forgalomból, változtatnak, mint itt.
2016. febr. 6. 08:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Jó, mondjuk az tényleg két kattintás, hogy megnézd, milyen bélyegek vannak aktuálisan forgalomban Angliában, de ki vagyok én, hogy meggyőzzelek valamiről, amiről nem akarod. Nekem mindegy, nekem bejött.

Eredeti kérdésedre a (módosított) válaszom: nincs más lehetőség, Magyarországról nem lehet autogramot kérni.

2016. febr. 10. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!