Hogyan lehet külföldi sztártól levélben autogramot kérni?
Nemzetközi bélyeg, ami megszűnt, én is így jártam.
Ebayen vettem utána francia bélyeget (mert onnan vártam választ), és azt ragasztottam a válaszborítékra.
A Nyugati nagy postán az volt a válasz, hogy "erre nincs megoldás".
No comment...
Na, pont ezt mondták nekem is!!
Biztos az ügynökségek pont ilyesmivel foglalkoznak. :(
De nem adom fel!
Most az angol postával levelezek, hátha ők tudnak megoldást...
Kérdeztem a postán, közölték, hogy ekkora butaságot még sosem hallottak... itthon külföldi bélyeg nem kapható.
A gond az, hogy ilyen e-bayről, ha rendelek, nem tudom, igazi-e. Nem értek az angol bélyegekhez... Simán átverhetnek.
Itthont úgy értettem, hogy mindenkinek van ismerőse, ismerősének ismerőse stb., aki Angliában él, és tud hozni, küldeni. Amíg én kint éltem, mindig volt a pénztárcámban pár darab (mert ott négyes csomagban árulják), jó ideig hurcoltam még itthon is magammal őket.
Jó, tényleg átvághatnak, de azért mi az esély rá, hogy valaki egy-két fontos bélyegeket hamisít/árul? :)
Jó, mondjuk az tényleg két kattintás, hogy megnézd, milyen bélyegek vannak aktuálisan forgalomban Angliában, de ki vagyok én, hogy meggyőzzelek valamiről, amiről nem akarod. Nekem mindegy, nekem bejött.
Eredeti kérdésedre a (módosított) válaszom: nincs más lehetőség, Magyarországról nem lehet autogramot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!