Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ashley Tisdale vagy Miley Cyrus?

Ashley Tisdale vagy Miley Cyrus?

Figyelt kérdés

kérlek, a szempontok alapján pontozzatok:

-zenei tehetség

-melyikük jobb színész

-kinek vannak jobb filmjei

-és melyikük néz ki jobban

2010. márc. 28. 17:16
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:

Te Jóságos Isten. -.-" Na nézzük azért:

Zenei tehetség: szerintem mindkettejüknek nulla hangja van, Miley talán azért kaphatna egy negyed pontot nálam, mert ő nem csak mások által megírt számokat énekel, hanem ő is ír. Javítsatok ki, ha nem így van, annyira azért nem vagyok képben...

Jobb színész: mindketten affektálnak, színészi tehetség nulla, de ha választani kell, inkább Ashley.

Jobb filmek: ...okéé, a Hannah Montana film (ami egyébként egy óborzalom), az oké, de Ashley-nek milyen filmjei vannak? Na mindegy. A-nek 0, M-nak -1 pontja van, tehát Ashley.

Jobb kinézet: Hát, egyik sem egy szépség, de Májli kifejezetten RONDA, míg a másik olyan jellegtelen, kis semmilyen lány. Tehát akkor ismét az előbbi 0 vs -1 állással Ashley.

And the winner is: ... Ashley!

Na jó, ezt csak azért csináltam, mert unatkoztam. Egyénbként abszolúte hidegen hagynak mindketten XD

2010. ápr. 2. 17:30
 12/53 anonim ***** válasza:
mindegyikre ashley
2010. ápr. 5. 19:02
 13/53 anonim ***** válasza:
Mindre Miley a válaszom, szimpatikusabb is!!!
2010. ápr. 7. 10:30
 14/53 anonim ***** válasza:

17:30-as te egy idióta kretén vagy ha ennyire uncsizol kösd fel magad-.-

Amugy meg

zenei tehetség :Ashley

-melyikük jobb színész :Ashley

-kinek vannak jobb filmjei: Ashley

-és melyikük néz ki jobban :Ashley

Ashley Tisdale a világon a legszebb ** nincs nála szebb ♥♥ és én imádooommmmmmmm (L)

2010. ápr. 9. 18:43
 15/53 anonim ***** válasza:
Már miért lennék egy idióta kretén? Szerintem teljesen korrekten válaszoltam a kérdésre...De te biztos jobban tudod...idióta.
2010. ápr. 9. 18:50
 16/53 anonim ***** válasza:
Jah télleg korrekt az, hogy mindkettőjüket fikázod -.- csak azért mert unatkozol ....pffffffff
2010. ápr. 10. 11:54
 17/53 anonim ***** válasza:

asley

asley

asley

asley

2010. ápr. 11. 21:29
 18/53 anonim ***** válasza:
Nem fikáztam, a véleményemet mondtam el. Szerintem ez volt a kér(d)és.
2010. ápr. 13. 17:20
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 17:30 csak a véleményét mondta el, tehát aki b*sztatja, az egy balf*sz! A kérdésre válaszolt, tehát le lehet szállni róla!!! (Igaz, hogy én jobb véleménnyel vagyok Mileyról és Ashleyről, de ebben akkor is igaza van.)

1. Szerintem itt Mileynak jár a pont, mert tisztább a hangja, jobbak a számai, és ő írja a saját dalait!

2. Ashley a jobb színész, hiszen ő tud "jókislányt", "rosszkislányt", plázacicát és értelmes embert is játszani, Miley pedig csak pozitív szereplőket alakít.

3.Mileytól eddig csak a Hannah Montana a filmről szereztem tudomást, Ashleytől pedig csak a High School Musical rémlik. Ha nem bánja a kérdező, inkább sorozatok alapján mondok véleményt. Mileynak ott van a Hannah Montana, Ashley pedig játszott a The Suit Life Of Zack and Codyban, s mivel nekem a második sorozat eleve jobban bejön (meg persze Ashley teljesen más karaktert alakt, mint a HSM-ben), Ashleyre "szavazok".

4. Külsőleg nálam mindketten ugyanolyan eredményt érnek el, így ezen a téren döntetlennek tartom a "versenyt".

Ezek alapján a "győztes" nálam Ashley!

2010. júl. 18. 23:19
 20/53 anonim válasza:
Sokkal jobb hangja van Mileynak, sokkal jobb színész, Ahsleynek viszont az egyik filmje nagyon jóxD(ufók a padláson) és miley ezerrel jobban néz ki...
2010. júl. 30. 09:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!