Ashley Tisdale vagy Miley Cyrus?
kérlek, a szempontok alapján pontozzatok:
-zenei tehetség
-melyikük jobb színész
-kinek vannak jobb filmjei
-és melyikük néz ki jobban
Te Jóságos Isten. -.-" Na nézzük azért:
Zenei tehetség: szerintem mindkettejüknek nulla hangja van, Miley talán azért kaphatna egy negyed pontot nálam, mert ő nem csak mások által megírt számokat énekel, hanem ő is ír. Javítsatok ki, ha nem így van, annyira azért nem vagyok képben...
Jobb színész: mindketten affektálnak, színészi tehetség nulla, de ha választani kell, inkább Ashley.
Jobb filmek: ...okéé, a Hannah Montana film (ami egyébként egy óborzalom), az oké, de Ashley-nek milyen filmjei vannak? Na mindegy. A-nek 0, M-nak -1 pontja van, tehát Ashley.
Jobb kinézet: Hát, egyik sem egy szépség, de Májli kifejezetten RONDA, míg a másik olyan jellegtelen, kis semmilyen lány. Tehát akkor ismét az előbbi 0 vs -1 állással Ashley.
And the winner is: ... Ashley!
Na jó, ezt csak azért csináltam, mert unatkoztam. Egyénbként abszolúte hidegen hagynak mindketten XD
17:30-as te egy idióta kretén vagy ha ennyire uncsizol kösd fel magad-.-
Amugy meg
zenei tehetség :Ashley
-melyikük jobb színész :Ashley
-kinek vannak jobb filmjei: Ashley
-és melyikük néz ki jobban :Ashley
Ashley Tisdale a világon a legszebb ** nincs nála szebb ♥♥ és én imádooommmmmmmm (L)
Szerintem 17:30 csak a véleményét mondta el, tehát aki b*sztatja, az egy balf*sz! A kérdésre válaszolt, tehát le lehet szállni róla!!! (Igaz, hogy én jobb véleménnyel vagyok Mileyról és Ashleyről, de ebben akkor is igaza van.)
1. Szerintem itt Mileynak jár a pont, mert tisztább a hangja, jobbak a számai, és ő írja a saját dalait!
2. Ashley a jobb színész, hiszen ő tud "jókislányt", "rosszkislányt", plázacicát és értelmes embert is játszani, Miley pedig csak pozitív szereplőket alakít.
3.Mileytól eddig csak a Hannah Montana a filmről szereztem tudomást, Ashleytől pedig csak a High School Musical rémlik. Ha nem bánja a kérdező, inkább sorozatok alapján mondok véleményt. Mileynak ott van a Hannah Montana, Ashley pedig játszott a The Suit Life Of Zack and Codyban, s mivel nekem a második sorozat eleve jobban bejön (meg persze Ashley teljesen más karaktert alakt, mint a HSM-ben), Ashleyre "szavazok".
4. Külsőleg nálam mindketten ugyanolyan eredményt érnek el, így ezen a téren döntetlennek tartom a "versenyt".
Ezek alapján a "győztes" nálam Ashley!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!