Ashley Tisdale nagyon híres?
Figyelt kérdés
honnan lehet eldönteni vkiröl h mennyire híres? és Ashley az?2011. ápr. 18. 18:58
1/7 krameri válasza:
ha egy átlag ember tudja ki az, akkor nagyon híres. azt az Ashleyt nem tudom ki az, szval vagy én maradtam ki belőle vagy annyira nem híres.
2/7 anonim válasza:
Ő játszott a High School musicalban, a szőke csaj!:)
Egyébként énekes is, van néhány régebbi száma ami talán tetszik is! :)
3/7 anonim válasza:
Az hogy híres-e az attól függ kitől kérdezed. Fiatalabbak körében ismerős, de 25 fölött már foggalmuk sincs az embereknek h ki.
4/7 anonim válasza:
Szerintem attol fugg, hogy melyik orszagban es hany eveseket kerdezel. De nala vannak joval hiresebbek, akiket az idosebb generaciok is ismernek, de ok nem a Disney csatornan szerepelnek, igy tobb generaciohoz jutnak el.
5/7 anonim válasza:
Én ismerem, de bár ne ismerném......xD
6/7 anonim válasza:
hát Amerikában nagyon az, itt nálunk is az én ugy gondolom :) am én nagyon birom őt, a Hsmben nagyon jó volt
7/7 anonim válasza:
25 felett vagyok és megerősítem hogy lövésem sincs ki az,sőt még a hájgh szkúl mjuzikelt se láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!