Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Budapesten belül hol van a...

Budapesten belül hol van a Bel Ami forgatási helyszíne? Robert már itt van, az előkészületek megkezdődtek

Figyelt kérdés

Úgy tervezem, hogy holnap suli után a nyakamba veszem a várost pár barátnőmmel és addig kutatjuk Robot amíg meg nem találjuk.. :D

Tegnap két nagyon szerencsés lánynak már sikerült is közös képet készíteni Rob bácsival. :D

2010. márc. 28. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
[link] itt vannak ÁLLANDÓAN frissülő infók!
2010. márc. 28. 12:29
 2/9 anonim ***** válasza:
az andrássy úton van a forgatás, de az operától le van zárva, meg mindenhol őrök vannak, és nem látsz sajna semmit Rob-ból!
2010. márc. 28. 12:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megtaláltam!Annyira jó volt! Nagyon sokat láttuk! ÉS annyira édes volt! Azt hittem, hogy élőben nem fogom megismerni és hogy milyen csúnya lesz meg minden. És szerencsére nem kellett csalódnom! Annyira édes volt és nagyon jól nézett ki a frakkjába! ÉS a cilindere nagyon muris volt!
2010. márc. 28. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Láttad is Robot? :)
2010. márc. 28. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
énis énis!! :)
2010. márc. 29. 15:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Persze! :D 1,5 órán keresztül azt néztem, ahogy egy kb. 1 perces részt vettek fel.. Néha hátra fordult felénk, és nagyon mosolygott! 2x láttam a kocsiba be illetve kiszállni!

Ma sajnos csak a forgatás végére értem oda, de mikor távozott nagyon boldog volt és integetett!

Sajnos nem jön oda hozzánk, nekem azt adták le dróton, hogy nem engedik neki, hogy forgatási időbe oda jöjjön. Meg ma tök fura volt, mert a kocsinál tovább jött volna a rajongók fele, de meggondolta magát és inkább beszállt az autóba!

A sajtót azt elzavarták, de mi maradhattunk ameddig szerettünk volna!

:)

2010. márc. 29. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AGYGÖRCS!!!!!
2010. ápr. 2. 17:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap is láttam!!!! :)
2010. ápr. 2. 19:22
 9/9 anonim válasza:
Leírnátok ide konkrétan, hogy mik a forgatási helyszínek? Mert eddig nem találtam semmi hasznos infót. És el szeretnék menni a bnőmmel egyszer Robhoz. Köszi.
2010. ápr. 6. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!