Budapesten belül hol van a Bel Ami forgatási helyszíne? Robert már itt van, az előkészületek megkezdődtek
Úgy tervezem, hogy holnap suli után a nyakamba veszem a várost pár barátnőmmel és addig kutatjuk Robot amíg meg nem találjuk.. :D
Tegnap két nagyon szerencsés lánynak már sikerült is közös képet készíteni Rob bácsival. :D
Persze! :D 1,5 órán keresztül azt néztem, ahogy egy kb. 1 perces részt vettek fel.. Néha hátra fordult felénk, és nagyon mosolygott! 2x láttam a kocsiba be illetve kiszállni!
Ma sajnos csak a forgatás végére értem oda, de mikor távozott nagyon boldog volt és integetett!
Sajnos nem jön oda hozzánk, nekem azt adták le dróton, hogy nem engedik neki, hogy forgatási időbe oda jöjjön. Meg ma tök fura volt, mert a kocsinál tovább jött volna a rajongók fele, de meggondolta magát és inkább beszállt az autóba!
A sajtót azt elzavarták, de mi maradhattunk ameddig szerettünk volna!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!