Vonzónak tartod Rippel Ferit?
Figyelt kérdés
Ha nem kit találsz annak?2010. márc. 26. 21:09
1/12 anonim válasza:
Fúúújj nem.
A páromat:D
Brad Pittet:) Alicia Milanot:DDDDDDD
2/12 anonim válasza:
Első válaszoló vok.
Owen Wilson:))ííí
3/12 anonim válasza:
Nekem Rippel Feri egyáltalán nem jön be. Nem szeretem a kopasz pasikat, és azt sem, ha valaki ennyire ki van gyúrva. Az arcával nincs különösebb bajom. De a szemöldöke sem tetszik, hogy van benne az kis csík hiány, vagy hogy mondjam. :)
21/L
4/12 anonim válasza:
Az nem az a kopasz akrobata? Mert akkor nem. Számomra az igazi férfiaknak hosszú haja van.
5/12 anonim válasza:
utálom az ilyen tenyérbemászó "celebeket"
amúgy szerintem úgy ahogy van csúnya
6/12 anonim válasza:
Nem. Egyrészt mert a hosszú haj és a vékonyabb testalkat jön be. Másrészt meg kicseszettül antipatikus arca van.
23L
7/12 anonim válasza:
nekem a latinos pasik jönnek be.
Feri se rossz,régebben nagyon szimpi volt,de már egyre kevésbé.kezd "elcelebesedni":)
8/12 anonim válasza:
Pfüjjj, rémálmomba se jöjjön elő O.O
9/12 anonim válasza:
Nem. Az arcvonásai taszítanak.
10/12 anonim válasza:
Nem tartom vonzónak,
de James Masters-t IGEN!
(L) XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!