Adam Lambert (énekes) és David Lambert (színész) rokonok?
Utolsó!
Szerintem ő direkt szórakozik azzal, hogy állandóan azt írja, hogy de testvérek.... én már ezért is nem törődöm a dologgal. Már a kérdés kiírásakor válaszoltam, azóta ez megy :)
Természetesen azt a híres videót még mindig nem láttam, amiben állítólag Adam kijelenti, hogy testvérek azzal a színésszel... nyilván nem véletlenül.
Ha jobban érdekelne (és nem lennék lusta) írnék Adamnak, hogy mi megy itt, megkérném csináljon egy rövid videót, amiben kijelenti, hogy csakis Neil a testvére. Vagy twittelje ki :DD
De a f.ranc se fogja leégetni magát, amikor már ezerszer elmondta mi a helyzet. :)
- Nem testvérek, nem is voltak és soha nem is lesznek. -
Igen tudom, sajnos tele van ez az oldal ilyen ostoba, emberekkel vagy nem tudom mi az oka, hogy egyesek csak böszmeségeket beszélni járnak ide:D
De idegesít, ha értelmetlen pletykák terjengenek Adamről!
Most miattatok beírtam a keresőbe ki az az Alekosz...
Elolvastam róla pár cikket, így ezek után kijelenthetem, hogy egy senki. (Semmit sem tett le az asztalra.)
Erre már nem is lehet mit mondani! Jó ideig nem jövök fel erre az oldalra újra az is biztos!
Jól van... te ringathatod magad ebbe a hitben... de ez attól még nem így lesz:D
Magamat sem értem... minek veszekszem erről veled?
Jé mégiscsak visszanéztél?? -.-"
Amúgy testvérek, de nem baj ha nem hiszel mert én tudom az igazságot nem úgy mint egyesek, de mind1...
Azt mondtad nem fogsz.
am nem tom, h a való életben milyen lehetsz! hát... el sem bírom képzelni!
(tudod erre meg kiderül, hogy rokonok vagyunk vagy szomszédok... xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!