Adam Lambert (énekes) és David Lambert (színész) rokonok?
Figyelt kérdés
csak olyan irjon aki tudja kösz2010. márc. 23. 13:24
72/100 anonim válasza:
Adam Lambert-nek tényleg van 1 kistesója!! Adam Mitchel lambert a teljes neve! SEMMI KÖZÖK NINCS ADAM LAMBERT-nek és DAVID LAMBERT-nek!!!!!!!!!!!!
73/100 anonim válasza:
Adam Lambert teljes neve Adam Mitchel Lambert.
Ez a Mitchel nem egy másik személy, nem a kistesója hanem az ő második neve.
Vagy nem tudom te is ezt írtad-e, mert nem volt teljesne érthető.
75/100 anonim válasza:
Édeseim Adam Lambertnek Neil Lambert a testvére...:)
Egy Glambert voltam..-.-"
76/100 anonim válasza:
1000%, hogy tesók! ő maga mondta (adam lambert)
77/100 anonim válasza:
Kedves utolsó...nem tudom hol olvastad ezt a h*lyeséget, de biztosíthatlak hogy nem igaz, és legyetek már szívesek ne terjesszetek butaságokat, ha feltűnési viszketegségben szenvedtek, akkor azt máshol éljétek ki...-.-"
NEM TESTVÉREK! ÉS NEM MONDOTT ILYENT ADAM SEM!
Egy Glambert voltam...;)
78/100 anonim válasza:
Hát te..
de szerinntem akk is tesók:$
79/100 anonim válasza:
Úristen b***** meg már komolyan nem tudok mit mondani..... egy Glambert vagyok a jó életbe, és tudom hogy NEM TESTVÉREK! Már jó ideje követem a munkásságát ahhoz, hogy ezt kijelentsem! De úgyis értetlenek hada van ezen az oldalon.... hogy is hihettem, hogy valaki felfogja amit mondok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!