Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kovács Ákos szerintetek is...

Kovács Ákos szerintetek is egy nagy seg*fej?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. dec. 15. 10:14
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Előző, azért ehhez még tegyük hozzá, hogy a dalszövegeiben is akadnak ám eléggé... "érdekes" dolgok, volt abból is már botrány. Szégyen, hogy egy ilyen alak manapság Kossuth-díjat kaphat. Egy kitüntetést, amit olyan kiválóságok neve fémjelez, mint Bartók Béla, Kodály Zoltán, Fischer Annie, Jancsó Miklós, Nemes Nagy Ágnes, Koncz Zsuzsa, Presser Gábor és még sorolhatnám! Ennek a jelenlegi vezetésnek semmi sem szent, és én is azt gyanítom, hogy nem a művészi érdemei álltak a háttérben, hanem hogy egy politikai prostituált, ahogy azt valamelyik válaszoló írta. De most jól megszívja majd, biztos vagyok benne, hogy a szakma egy része szépen el fog tőle határolódni.
2015. dec. 17. 09:40
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha gumicsontot dobnak fel, jól jegyezzétek meg, hogy mindig van mögötte valami.

Noam Chomsky megfogalmazta a média általi agymosás 10 pontját.

1. PONT

"Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz."

És, hogy mit takargatnak? Pl. ezt.

[link]

Nevetséges amit csináltok. Nyissátok ki már a szemeteket könyörgöm... Kb. havonta feldobnak valami gumicsontot. És míg ti ölitek egymást a neten, addig ők vígan a markukban röhögcsélnek.

2015. dec. 17. 10:52
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

22: Igen, pontosan tudom mi az a social engineering, és igazad van, csak éppenséggel ez nem másod vagy harmadrangú probléma nekem, vagy sokaknak mert minden egyes nap ebben élünk, hogy nincs annyi fizetés...

[link]

De akkor itt az újabb gumicsont, mert ez speciel nem pont ugyanakkora mutyizás, mint a TV2 megvétele.

2015. dec. 17. 15:32
 24/24 anonim válasza:
Igen az egy seg@!fej.De igaza van .A nőnek ha gyereket vállal ne karierizáljon hanem legyen otthon és nevelje a gyerekeit,mert a szeretetteljes nevelés hiányában van ennyi lelki nyomorék ember a világba.De azt azért hozzá tenném ehez kellenének olyan férfiak is akikre lehet számítani
2019. szept. 2. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!