Ennek a berkinek krisztiának?
21-es, ha nem érdekel téged sem, akkor ezt a kérdést eleve figyelmen kívül hagytad volna :D
kérdező te meg tényleg nagyon durván agymosott vagy...mert hogy "azt mondta". én is mondhatnám, hogy milliárdos vagyok, mert teszem azt, kimegyek 1-2 évre dolgozni ausztriába minimálbérért, megveszem a legolcsóbb 7-es bmw-t, amire legalább 1 milliót rá kéne motorikusan költeni, de kinézetre meg felvágni tök jó. és nem kell azt mondanom, hogy egy fillér megtakarításom nem maradt, nyugodtan melléhazudhatom, hogy ó, ha akarnék, még 3 ilyet is vehetnék.
nekem ha lenne többszáz millióm, biztos, hogy nem járatnám le párszázezerért magam a tv2-n főműsoridőben...mert az egy dolog, hogy 3-400ezres gázsi jár nekik, cserébe meg az ország jó része egy ótvaros parasztnak tartja...
győzikére visszatérve szintúgy. legalább 10x visszavonult már a "showbizniszből"...aztán valahogy mégis csak visszaette a fene...mert hát ha olyan gazdag lenne, hogy fenn bírná tartani önállóan azt a látszatluxust, amit az emberek arcába tol, akkor nem kéne elvállania a szerepléseket.
ez ugyanígy igaz berkire is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!