Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van itt olyan aki szereti a...

Van itt olyan aki szereti a Vocaloidokat?

Figyelt kérdés

Válaszolnál néhány kérdésre?

1. Kik a kedvenceid közülük?

2. Mi a kedvenc számod?

3. Hogy ismerkedtél meg velük?

4. Ha lenne a közelben koncert, elmennél?

5. Van valamilyen Vocaloidos játékod? Melyik?

6. Ezen kívül mi a kedvenc zenei műfajod/stílusod?

7. Szereted az animéket?

8. Olvasol mangákat?

9. Tudsz japánul? Ha igen, milyen szinten?

10. Hány éves vagy, fiú/lány?

11. Ismersz másokat is személyesen akik szeretik? Hány embert?

#anime #manga #Hatsune Miku #Vocaloid #Kaito #Meiko #Luka Megurine #Rin Kagamine #Len Kagamine
2015. nov. 21. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tudom, kicsit késői válasz, de úgy vagyok vele miért ne.

1. Kagamine Rin, Hatsune Miku, Kaai Yuki

2. Kagamine Rin - Antichlorobenzene

3. Na ez érdekes story :DD Kb öt évesen nézegettem ilyen hülye pálcikaember animációkat, amikben néha elsütöttek pár akkori memet. Ilyen volt a csillámf*szláma is, ami alá bevágták Hatsune Miku Ievan Polkkáját. Kb 14 éves koromig annyit tudtam róla, hogy van ez a zene, ez a "r*bibari" (ezt értettem a dalszövegből), ami egy nagyon jó zene. Aztán 14 évesen nagy videós függő voltam, mindentéle videósokat néztem. Barnit rengeteget néztem, és egy Barni videóban megjelent a H*tleres változata az Ievan Polkkának. Ebben a videóban nagyon megörültem, hogy megtaláltam ezt a zenét, mert régen rengeteget kerestem. A jobb felső sarokban volt a készítőnek a neve szerencsémre, azt beírtam, így megtaláltam ezt a változatot. De nekem az eredeti kellett, így csak simán beírtam, hogy Ievan Polkka. És ekkor találtam rá Miku-ra, akinek bár ez a zenéje tetszett, de ahogy beleástam magam a vocaloidok csodálatos világába csak arra tudtam gondolni milyen idegesítőek, hogy össze vissza mosolyognak, meg cukiskodnak. Aztán valami csoda folytán mégis megkedveltem őket, kb egy olyan 2 hónapja.

4. Naigen, a koncertek. Amikor nem szerettem őket, akkor akartam látni mindenképp egy videót, ahol valaki megrongálja azt a vacakot, ami kivetíti őket, bár ilyet nem találtam, azonban egy videót igen, ahol Super Mario megöli Mikut😅. Demivel manapság már semmi bajom velük, simán elmennék egy ilyen rendezvényre is...

5. Mivel új fan vagyok, nem igazán ismerek ilyeneket...

6. Metal, Rap, Happy Hardcore

7. Régebben néztem, már nem...

8. Nem

9. Nem, viszont nagyon érdekesnek tartom a kultúrájukat, meg a nyelvüket is, így valamikor szeretném megtanulni.

10. 18 éves vagyok, és fiú.

11. Sajna mindenki hülyeségnek tartja, meg "zajnak" azok közül, akiket ismerek, viszont jó látni, hogy vannak itt mások is, akik szeretik ezt! <3

2023. aug. 24. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!