Van itt olyan aki szereti a Vocaloidokat?
Válaszolnál néhány kérdésre?
1. Kik a kedvenceid közülük?
2. Mi a kedvenc számod?
3. Hogy ismerkedtél meg velük?
4. Ha lenne a közelben koncert, elmennél?
5. Van valamilyen Vocaloidos játékod? Melyik?
6. Ezen kívül mi a kedvenc zenei műfajod/stílusod?
7. Szereted az animéket?
8. Olvasol mangákat?
9. Tudsz japánul? Ha igen, milyen szinten?
10. Hány éves vagy, fiú/lány?
11. Ismersz másokat is személyesen akik szeretik? Hány embert?
Szia!
Nos pár évvel ezelôtt volt nálam ez nagy divatban, de azért még egyszer-egyszer elôjön...
1. Kagamine Rin és Len
2. Meltdown, Arest Rose, Cherry Blossom, Imitation Black, The lost memory, Trick and treat, Romeo and Cinderella(Len változata v kórus), Rolling girl(a piano verziót fôleg), Crazy/Band and/Twilight Night és még pár niconico kórusos számot.....ezek a fô kedvence,de biztos találnék még. ><
3.Sokat youtubezok és egyszercsak ráakadtam.^^
4.Igen. Bár a jegyártól is függ ez.Ha nagyon drága akkor inkább megvárom amíg arról is tôltenek fel videót, mint a többi koncertrôl(nem akkora élmény, dehát....)
5.Jelenleg nincs. Egyszer letôltöttem a MikuMuki Dance programot, de nem volt sok idôm foglalkozni vele így végül kis ismerkedés után letöröltem (-_-)
6.Nincs kedvenc, szinte mindet szeretem és meghallgatom( az ilyen ordibálós, dobhártyaszaggatósakat azokat inkább nem...az nem tetszik)
7.Naná!
8.Persze! (Bárcsak jobb lenne az angoltudásom h könnyebb legyen.... a kedvenceimet általában nem fordítják magyarra T-T )
9.Sajnos nem.
10. 16/lány (talán 12-13 mikor megismerkedtem a vocaloidokkal)
11.Mármint a vocaloidokat? Mmm... személyesen asszhem nem. Egy lányt ismerek, akivel itt a GyK-en ismerkedtem meg, de csak néha-néha irogatunk egymásnak.
Remélem mindenre válaszoltam ;)
1. Luka and Gakupo
2. Van egy pár. Pl.: A Doll's
3. Bleach-et néztem és nagyítani akartam erre odadobott a youtube-ra, hogy hallgassam meg. Ritka szerencse
4. Függ attól, hogy mennyien mennének és itt is a jegy ára
5. Egy darabig olyan volt, hogy Magurine Luka vagy Hatsune Miku-val kellett futni, mint a Subway Surfes
6. Az összes amire lehet aludni, kelni, idegesíteni a haverokat, háttérzaj, szó szerint minden
7. Még szép, kedvencem a Zetsuen no Tempest, Darker than Black, Pupa, Vampire Knight+ Guilty
8. Sajna nem
9. Nem nagyon pár szót eltudok mondani, ha kérdeznek. Esetleg leírom kanji-val, de ez minden
10.December 4.-től 12, lány
11. Egy embert ismerek aki szereti őket, bár ő is csak egy számukat amit linkelt megnéztem tetszett, de elfelejtettem a címét.
Am miért kellenek? Fogadás? Verseny? Csak úgy, unalomból?
Ó, milyen tetszetős kérdés. :)
1. A Kagamine ikreket nagyon szeretem, de további kedvencem még Kaito és VY2 (Yuma/Roro) is.
2. Az aktuális kedvencem Gumi és Rin előadásában a Luvoratory ( https://www.youtube.com/watch?v=oG2I17Zm8kI ), a lassabbak közül pedig ez az, ami igazán a szívemhez nőtt: https://www.youtube.com/watch?v=92WoiSVdeeY Csodaszép.
3. Őszintén mondom neked, fogalmam sincs. :') Valahogy együtt jött az animékkel, mert a kettőt nagyjából egyidőben ismertem meg.
4. Ilyen hologramos valami? Szerintem nem. :(
5. Ha a nendoroidokra gondolsz, akkor nincsen.
6. Szimfonikus metal. :D
7. Igen.
8. Inkább csak doujinshiket, rendes mangát elég ritkán olvasok.
9. Igen, jelenleg japán szakon tanulok az egyetemen, szóval... olyan szinten. :)
10. 20/lány
11. Vannak egy páran, igazából a legtöbb animés barátom szereti. ^^
1.Gumi,Miku,IA.
2.Massacre of Magic,Imperfect Animals,Black Rock Shooter,Rolling Girl,Romeo and Cinderella,World is Mine,Ura omote Lovers,Bloody Gravity.
3.Éppen a megnézendő animék listáját nézegettem és a BRS következett.Mikor meghallottam az anime openingjét ezután megnéztem,hogy mi a cime és ki az előadó.
4.Jegy ártól függ.
5.Igen,van.A Project Diva Extend és a Project Diva 2nd.
6.Metal,Heavy Metal,Hard Rock,Rock.
7.Igen.
8.Igen,de csak néha.
9.Nem.
10. 19/F
11.Nem.
1.Kagamine Len,Megpoid Gumi,Oliver...talán Miku :D
2. Huh...az nagyon sok van :"D Senbonzakura,Tokyo Teddy Bear,Karakuri burst,Kaitou Peter & Jenny,Sentimental Android,A fake,fake psychotropic,Checkmate,Error,Tawagoto speaker,JITTER DOLL,Haiboku no shounen,Mozaik Role/Len & Piko,Gumi/,Trick & treat/Len & Piko/,Ah it's a wonderful cat life,Chilledren,Dream-Eating Monochrome baku,Twaddlesmof a flue faker,Sexrets of wysteria,Tarantula,Super Hero,World is mine,Triple Baka,Love is war
3.Huh..azt hiszem valami videó alatt ment egy vocaloid szám és az megtetszett..ezért utána jártam és megszerettem :D
4.IGEN!!
5.Nincs..anno meg volt a Miku miku dance..dee fogalmam sem volt hogy hogy kell használni xD
6.Főként ezeket a vocaloisokat hallgatom,de amúgy kedvelem a rockot is :D
7.Ja
8.Hát..szökőévente egyszer,kétszer xD
9.Valamikor régebben tanultam...de amúgy nem tudok annyira xD
10.14/L
11.Sajnos nem :(
Nekem a kedvenceim leginkább Megurine Luka, IA - Aria on the planetes, Yuzuki Yukari, Hatsune Miku. Nem vagyok annyira elmélyülve a velük készített zenékben, de van egy-kettő, ami úgy igazán megfogott, például Samfree által készített "Night series"-ből:
- Megurine Luka - Luka Luka ★ Night Fever
- IA - IA IA ★ Night of Desire
- Yuzuki Yukari - Yuka Yuka ★ Heavenly Night
Ezeken kívül még néhány:
- Megurine Luka / Hatsune Miku V4X - Rip=Release
- Yuzuki Yukari; IA - Rentica
- Megurine Luka; Hatsune Miku - Magnet
Ezek közül a Luka Luka ★ Night Fever címűt láttam először a Project Diva videóján. Hallottam már erről a Vocaloid nevű szoftverről már korábban is, de kellett egy kis idő, míg rávettem magam, hogy meghallgassam, miket alkotnak vele. Ha lenne a közelemben ilyen koncert, én aztán ki nem hagynám, remélem, nem esnének túlzásba a belépőárakkal. De még ha koncertre nem is, a hologramot vetítő rendszert szívesen megnézném testközelből. Vocaloid-témájú játékok létezéséről a kérdésednek köszönhetően hallottam először, eddig nem is tudtam, hogy vannak. Ezen kívül szeretem a mulatós zenéket (főleg azért is, mert kísérőautomatikás hangszeren tudok játszani ilyeneket), a trance-t és a kelta stílusú dalokat. Animékből most legutoljára a Yu-Gi-Oh!-ba és a Sword Art Online-ba voltam beleb_zulva. Személy szerint jobban szeretem animálva látni a történetet, így mangákat nem szoktam olvasni. Egyébként is csak annyira tudok japánul, hogy be tudok mutatkozni, de szeretném olyan szintre fejleszteni a tudásomat, hogy legalább egy alapszintű nyelvvizsgát le tudjak belőle tenni (mert egyébként ez nekem amolyan hobbinyelv lenne). Egy ismerősöm van, akiről tudom, hogy szereti, de vele még annyira nagyon nem beszélgettem erről.
22/F
1. Hatsune Miku, Len, és Sweet Anne
2. Alice of Human Sacrifice, World domination how to
3. Találtam egy videót amiben idős emberek mondták el a véleményüket a ocaloid koncertekről.
4. Feltétlenül.
5. Nincs...
6. Indie, dubstep violin, rock and roll
7. igen, de nem sokat nézek.
8. Néhányat olvastam.Kedvencem a Vampire Kniht.
9. Nem, sajnos nem.
10. Tini lány
11. Személyesen úgy hármat-négyet, de internetes barátom sok van.
Jelen ^^
1, Kagamine Rin és Gumi
2, The Lost One's Weapon, Echo
3, AMW-ken keresztül.
4, Naná! :)
5, Nincs.
6, Mindegyik műfajt szeretem, de leginkább rock-ot (alternatív és punk-rock-ot), metalt és punk-pop/jpop-ot hallgatok. :)
7, Nagyon szeretem az animéket, csak suliidőben nem tudok nézni. :/
8, Eddig egy mangát olvastam végig (Bleach), többeket félbehagytam, csak beértem a fordítást, így félbemaradt (Kuroshitsuji, Tokyo Ghoul).
9, Otaku szinten tudok japánul, bár tervezem komolyabban művelni a nyelvet. :) (Be tudok mutatkozni és tudok kaját/piát rendelni, valamint tudok káromkodni is.)
10, 14 éves és lány.
11, Sajna egyet sem ismerek, de szívesen ismerkednék hozzám hasonló emberekkle. :)
Remélem, hasznosak voltak/lesznek a válasazim számodra. :)
1. Az összes XD
2. Sok van :D
3. Tesóm mutatta
4. Naná! Mert miért ne?
5. Mi??
6. Abból is sok.
7. IGEN :O
8. Igen, néha.
9. Persze, egy kicsit.
10. Az életkorom nem fedem fel, lány vagyok.
11. Kb. 2-t XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!