Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Tabáni István még...

Szerintetek Tabáni István még szűz?

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja meg én is elgondolkoztam rajta ha már állítólag 28 évesen csókolózott először? valami csak nincs rendben vele, nem?
2010. márc. 20. 14:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Full gyökérnek meg senki sem születik...Tabáni ovodás kora óta rajzol, tehát ő a rajzolásnak élt, aztán az iskolában bántották mert "más" volt, így változhatott esetleg "full gyökérré"...tehát a rajz neki nemcsak hobbi volt, hanem az élete...(ő mondta)
2010. márc. 25. 19:15
 12/14 anonim válasza:
én nembírom a csávót se se a zenéjét de azt elmondom h ha valaki lelki beteg is valmiért azt nem kell lenézni vagy bármiféle rosszat mondani róla, sosem tudhatjuk, hogy mi is milyen helyzetbe kerülünk, és igen, álatalában aki lelki sérült, az jobban bele tudja élni magát bizonyos dolgokba. (én is az vagyok)
2010. márc. 25. 20:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is, azért tud ilyen fájdalmasan énekelni mert tudja mi az a fájdalom... olvastam hogy verték az iskolában, ez azért nagy trauma lehet egy kisgyereknek a késsőbbiekre is nézve.
2010. márc. 25. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Menj és kérdezd meg tőle..
2010. márc. 31. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!