Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Tabáni István még...

Szerintetek Tabáni István még szűz?

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja meg én is elgondolkoztam rajta ha már állítólag 28 évesen csókolózott először? valami csak nincs rendben vele, nem?
2010. márc. 20. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezt már egyszer én is meg akartam kérdezni.De végül is nincs hozzá közünk,így nem tettem.
2010. márc. 20. 14:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom de vmiért foglalkoztat a téma, pont erről beszéltünk unokatesómmal h milyen lehet ha oda kerül a sor. Dehát végülis közszereplő lett el kell fogadni h érdekli az embereket, ez ezzel jár.
2010. márc. 20. 14:42
 3/14 anonim ***** válasza:

amennyire nyomoronc szegényke, simán kinézem belőle...

gondolj bele, ezzel a mentalitással, meg a nem létező talpraesettségével melyik lányhoz merne odamenni???

látszik rajta, h nagyon kis béndzsa gyerek, még azt is megkockáztatom, h nem 100as...

2010. márc. 20. 14:58
 4/14 anonim ***** válasza:

de tehetséges.

valamit valamiért

inkább legyen egy csődör, egyébként meg nulla?? Ismerek ilyeneket...

2010. márc. 20. 15:01
 5/14 A kérdező kommentje:

Van aki szerint meg ha oda kerül a sor kitör belőle az állat:D Bár ezt nehezn tudnám elképzelni róla...

Állítólag volt 1 barátnője és az néha ott aludt VELE a szobájában, a szülei megengedték:D

Amúgy szerintem se 100-as, valami tuti nincs rendben vele h 32 évesen csak úgy elkezd sírni, ha nem is hülye de lelkibeteg az biztos...mondjuk sok nemnormális művész van, lehet h pont ettől tudja olyan átéléssel énekelni a dalokat.

Egyébként a hangját imádom:)

2010. márc. 20. 15:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát nem kell csödörnek lennie de azért van arany közép út is:) Mondjuk sztem aranyos ez a tesze-toszasága de akkoris, nem biztos h ilyen hozzáállással meg tud maradni mellette egy nő... (De az is lehet h meleg, csak még ő se tudja hol keresgéljen?)
2010. márc. 20. 15:10
 7/14 anonim válasza:

Hát lehet h életben nem ilyen szerintem tuti nemszűz

am meg teremőr csak nem alkalmaznak egy olyan embert teremőrnek aki ilyen nyámnyila nem?

2010. márc. 21. 17:53
 8/14 A kérdező kommentje:
:DDD szerintem te kevered a teremőrt a biztonsági őrrel:)) a teremőrök általában nyugdíjas nénik és bácsik:DDDDDD
2010. márc. 21. 17:58
 9/14 anonim ***** válasza:

15:01

Az a baj, hogy annyira bőven nem tehetséges, hogy "elnézhető" legyen neki a gyökérség. Tehát azértn em olyan, mint mondjuk a Lajkó Félix, akinek a jellemén és a gondolkodásán is látni, hogy tényleg csak a zenére gondol, és ezért antiszoc, meg ezért rohadt jó hegedűs.

Tabáni inkább az a kategória, aki tényleg full gyökér (értsd: nincs se talpraesettség, se önbizalom), és ezért hobbiba menekült, ami véletlenül pont az éneklés. Ez abból is látszik, hogy milyen műfajban énekel. Mert ha igazán művész lenne, akkor nem ilyen tévés tehetségkutatókban nyomulna, meg nem mások dalait énekelné.

Szóval sok ember van, akire rá lehet mondani, hogy mivel csak művészetben tud gondolkodni, ezért a szociális kapcsolatai nem működnek közel sem elég jól, de ő nem ez a kategória.

2010. márc. 24. 22:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Jajj ne már az egyiknek szabad a másiknak nem? Csak mert művész megbocsátható neki minden? Oké, kimegyek az utcára, felbuktatlak aztán kinyomom a szemed, bocsi, csak tudod művész vagyok...ez így megy? Az hogy valaki művész nem mentség semmire! Lajkó Félix nem azért antiszociális mert rohadt jól hegedül hanem mert valszeg olyan dolgok történtek vele amik ilyenné tették...Inkább azért hegedül rohadt jól mert antiszociális. Tabáni se azért ilyen mert jó a hangja hanem pont azért tud igazán szívből énekelni mert ilyen, mert olyan dolgok történtek vele, és abból merít....amúgy meg az éneklés nemrég jött neki, ő előtte rajzolt...De ne mi döntsük már el hogy igen te ekkora művész vagy, te lehetsz antiszociális, aha te nem vagy akkora művész te csak kicsit lehetsz antiszociális...
2010. márc. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!