Kiszel Tünde miért nem veszi tudomásul, hogy nem
mindenhol kívánatos a jelenléte?
Figyelt kérdés
Tegnap nem engedték be a Glaomúr-gála díjátadó bulijára, ezért feljelentéssel fenyegetőzik. Elképesztően magabiztos, pedig nagyon sokan utálják már az erőszakos viselkedéséért.
2010. márc. 20. 08:48
1/9 anonim válasza:
Mert egy beképzelt,buta liba.
2010. márc. 20. 09:07
2/9 anonim válasza:
...és mennyi mindent elér, amit akar? :)
2010. márc. 20. 09:15
3/9 anonim válasza:
A video hatalmas amikor próbál bemenni:D nagyon vicces:)
2010. márc. 20. 09:31
4/9 anonim válasza:
sztem most tényleg direkt kicsesztek vele.
Körmendi Gábor(juj.hu-s újságíró) valóban egy parazita.És milyen véletlen volt h.az az antipatikus rendezvényszervező pont a Gábor előtt alázta meg Tündit.Simán félrehúzódhattak volna megnbeszélni ezt,ehelyett hosszú perceken át alázták.
Sztem ezt nem Tünci szervezte meg(habár nem kedvelem)...Én elhiszem h.meghívták és direkt nem engedték be.Különben a kutya se figyelt volna fel a rendezvényükre.:OL
2010. márc. 20. 11:38
5/9 anonim válasza:
tüncike egy buta liba,szerintem.egy senki,aztán itt izél hogy ők egy sokkal jobb partira elmennek,meg romantikus vacsorát fogyasztanak el...szerintem semmi olyat nem csinált,ami ezt a viselkedést megmagyarázhatná.ott van neki most a károlykája meg a kis donatellácska,és legyen boldog.jöhet a lepontozás...
2010. márc. 20. 20:03
6/9 anonim válasza:
Talán azért, mert hozzászokott a kényelemhez és a hírnévhez, na meg ahhoz, hogy őt /még ha nem is szeretik, de/ tisztelik valamennyire az emberek. Azért őt is meg lehet érteni, hisz egy ember valódi érzésekkel.
2010. márc. 20. 20:15
7/9 anonim válasza:
Körmendi egy idióta.Anno tökre örültem mikor Hujber Feri megleckéztette.
Egy szemét alak.Nme számít h.újságíró-e,attól még lehetne emberi.
Tünci meg ezekből a botrányokból él,Hajdúból és a többiekből,mert ezek adják neki a megjelenési lehetőséget.
Szóval ha fagyizunk,néha előfordul h.visszanyal a fagyi-:D
Ez van Tüncikével is:D
2010. márc. 21. 07:43
8/9 anonim válasza:
Megérdemelte ez az idióta buta liba! Takarodjon már vissza ahonnét jött, rémidegesítő a jelenléte, rosszab mint Győzike, ez a nő nemcsak buta és közönséges hanem egyenesen ELMEBETEG valami tuti nem stimmel nála, az ilyen embereknem nem tv-ben vam a helye hanem valahol egész máshol. Persze nem csak az ő hibája, hanem a tv-jé is amiért szórakozattónak tart egy pszichológiai esetet!
2010. márc. 21. 16:22
9/9 anonim válasza:
Igaz h Körmendi is ez egy szenét láda és azt hiszi hogy bárkit megalázhat de ez esetben igaza van, "észhez" kellene már téríteni ezt az idióta nőt, a legrosszab az egészben hogy még a lánya életét is tönkre teszi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!