Szerintetek itt van már vagy még nincs?
Figyelt kérdés
Oké most mindenki az gondolja majd hogy egy hülye Alkonyat pics vagyok, de nem tudja valaki hogy Robert Pattinson mikor fog Budapesten tartozkodni, vagy más esetleg itt van?
Nagyon örülnék a normáli válaszoknak. Előre is köszönöm.
L/13
2010. márc. 19. 09:06
1/2 anonim válasza:
Hű! Én sem tudom, de én el akarok mnni hozzá. Bár nem szeretem sem őt, sem az alkonyatot, de mégis. :)
2/2 anonim válasza:
Úgytudom h húsvét után egy héttel érkezik kb. és április végéis itt forgatnak, külső helyszineken ami annyit tesz h a szabadban. Saját véleményem szerint az Andrássy úton mert ott olyan a "hangulat" mint amilyen kell ahoz a filmhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!