Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Puzsér mi a f***ért ordít...

Puzsér mi a f***ért ordít állandóan, mint a sakál?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, felmegy bennem a pumpa, mikor hallgatom. Nem hagy senki szóhoz jutni, muszáj mindenkit túlkiabálnia @@@ pedig a témák érdekesek (lennének): https://www.youtube.com/watch?v=LfaGK6YeQ6I

2015. szept. 13. 00:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%

"Mindenki mond baromságokat, ő amúgy is, meg is vallotta magáról, hogy egy eléggé széles körű, de felszínes ismerete van, azok akik valamibe nagyon jártasak általában két mondattal össze tudják zavarni, de egy átlagember számára viszont egy nagy ismerettel rendelkezik, ugyanebben a témában."

Na jó, azt el kell ismernem, hogy nagyon jól és eredetien fogalmaz meg gyakran eredeti gondolatokat. Ezt becsülöm benne. Azt már kevésbé, hogy sok témában felszínes az ismerete. A felszínes ismeret szerintem nem jó dolog, és jobb, ha valaki kevés vagy akár csak egy témához ért, de ahhoz komolyan.

2016. febr. 11. 02:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, ezt elfogadom, hogy te ezt gondolod erről, szerintem ennek az érmének két oldala van, mert van előny is abban, hogy sok mindenhez hozzá tud szólni, a munkái is élvezetesebbek, színesebbek szerintem ettől a befogadó számára, de ugyanakkor tényleg sokszor idegesítő, hogy olyanokat mond ki határtalan magabiztossággal, amik egyszerűen fájdalmasak annak, aki kicsit jártasabb a témára. Tehát sokszor belecsúszik ilyenekbe, de viszont, mint már mondtam, ezt ő is tudja és meg is fogalmazta, hogy sokaknak lehet úgy tűnik, hogy ő mindenhez ért, de ez nem igaz, neki csupán egy széles körű, de viszonylag felszínes ismerete van, aki egy adott témába valóban jártas, az összezavarja őt néhány kérdéssel. Szóval ezért én nem tartom ezt benne ellenszenvesnek, "megbocsátható" nekem abszolút, de megértem, hogy téged nagyon zavar, mert néha kissé engem is (de mint mondtam azért van ennek az árnyoldala mellett előnye is).
2016. febr. 12. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!