A tini-sztárok vagy a 20 év alatti sztárok közül kit tartasz tényleg tehetségesnek?
szerintem jó hangja van.:) (Justinnak)
hallgasd meg a többi ilyen korú fiút és szerintem megváltozik a véleményed. az hogy hol lesz 10 év múlva az meg a jövő zenéje...persze nem valószínű hogy még mindig ennyire a "középpontban lesz". de ismert lesz az biztos.
Justin.(L)
Én is utálom Justin Biebert, egyetértek az előző előttivel (xD). Hát, már bocs, de szerintem attól, hogy van egy közepes hangja meg egy - sokak szerint, szerintem nem - helyes pofija, még nem kéne ekkorára tartani... :/
Egyébként az vagyok, aki szintét Josh Hutchersont írta, még az első oldalon. xD
Jó oké. Tudom hogy a sok Disney fan teljesen beborult aggyal felsorol minden Disney-sztárt, de azért gyereek! Ne legyetek már ennyire elzárkózva. A világon annyi sok már dolog is van mint ez a sok hülye vígjáték. Vagy ha még gyerekek vagytok, akkor meg próbáljatok fejlődni, Nem tom mit eszek ezeken. Na mindegy. És a kérdés nem arról szól, hogy kinek ki a kedvence, hanm az hogy ki a legtehetségesebb.
A kristen stewart-ossal egyet értek. Szerintem is sokoldalú, és ha már Kristennél járunk, akkor meg kell említeni a Runawayst, ahol Dakota Fanninggel játszik eggyütt. És szerintem Dakota fogja a legtöbbre vinni. Hát ő 3-4 évesen kezdte! Nagyon durva. És még Christina Ricci, mert neki meg óriási mázlija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!