Szerintetek ki a legszebb szőke színésznő/énekesnő?
Figyelt kérdés
A kor az mindegy.2010. márc. 6. 20:00
11/20 anonim válasza:
Jessica Alba, Ashley Tisdale,/ hannah montana neem lady gaga persze ő sem /, ashlee simpson
13/20 anonim válasza:
Ashley Tisdale, Britney Spears
15/20 anonim válasza:
Mivel a kor nem számít, az én jelöltem:
Csepregi Éva
Énszerintem kívülről sem rossz (bár én 22/F lévén talán kicsit furának hatok ezzel), emellett a belső értékei is nagyon a helyén vannak. (Valamiért nekem egyébként csak idősebbként jön be.)
16/20 anonim válasza:
Hayden Panettiere
Taylor Swift
Ashley Tisdale
17/20 anonim válasza:
Oké, de ki számít szőkének? Csak aki állandóan szőkén hordja a haját, vagy beleszámítanak azok is akiknek már volt szőke korszakuk is? Nem mind1 :D
Ha az előbbi, akkor Charlize Theron, ha az utóbbi, akkor Jessica Alba.
Énekesnőknél Christina Aguilera talán, de náluk nem figyelem annyira a pofit, inkább hallgatom őket :)
18/20 anonim válasza:
Scarlett Johansson
Blake Lively
Amanda Seyfried
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!