Akik rajongtok Jutin Bieberért, az One Directionért meg a többiért?
Szerintem, ha már párhuzamot akarunk vonni, én mindhárom, jelenleg a témához kapcsolódó eladó zenét meghallgattam (és ezek alapján döntöttem hogy nekem nem jön be, nem látatlanban) az én véleményem szerint az One Direction a három közül a legjobb. Az sem jó, de közülük igen. És igen, ahogy az egyik kedves válaszoló írta az 1D-nek tényleg elég acélos rajongói köre van valamiért. :)
Kedves 14-es, de attól hogy ilyen kvázi "komolyabb" szöveget énekelnek, attól még ugyanúgy hiteltelen marad a dolog. Olyan jól meg nem tudják előadni hogy hiteles legyen.
Tehát például David Draimannak (aki a best a No1. a császár <3 <3 <3) elhiszem ha egy szerelmi tragédiáról vagy az élet sötétebb árnyalatáról énekel. És nem csak azért mert zseniálisan adja elő, hanem azért mert maga az ember évekig heroinistákat ápolt egy elfekvőben, a szerelme is ebbe halt bele, rgo látta hogy mennyire rossz is tud lenni néha az élet. Tehát amikor, legalábbis én felnőtt fejjel belegondolok abba, hogy akkor ez most hogy jön le A vagy B előadó torkából, akkor valahogy elgondolkodik az ember, hogy van-e ennek mögöttes tartalma. Sok esetben van hogy nincs, de ahhoz kell egy nagyfokú előadói tehetség. Az 1D-s fiúkban, legalábbis ahogy a koncertfelvételeiket néztem ez egy srácban megvan nagyjából. A többi meg kvázi rá épül. Mondjuk az 1D is egy klisébanda, de az most mellékes. Például amit te említettél kedves 14-es hogy már vannak "komolyabb" szövegeik is. Mert ilyenkor amit szintén írtál az együgyű, bugyuta nyálszövegekről ismert bandákat a zenei producerek igyekeznek hogy is mondjam érettebbnek láttatni, adni nekik egy ilyen tragikus szerelmes besamelt.
Segítettek??? Röhej! És még csak nem is ők írják a számaikat? Csak segítenek? Te jó ég! Ezt eddig nem is tudtam. :D
Így még nagyobb senkik a szememben.
A mai tiniknek már az is olyan nagy dolognak számít, ha a kedvencük "segít" a szövegírásban? Hová fejlődtünk?
Nézzétek meg a Green Dayt, vagy a Bon Jovit, vagy tudomisén, bármelyik komolyabb együttest. Az előbbiben az énekes egymaga, az utóbbiban, az énekes és a gitáros írják az összes dalt.
Ezáltal, hogy a banda saját magának szerzi a zenét, a dal igazán a sajátja lesz. Az övé. A dal őket jelképezi, és őket jellemzi. Nem csak úgy kapják mástól.
Az, hogy valaki "segít"...cöhh...manapság ez nagy attrakciónak tűnik, de valójában egy nagy nulla.
Én szeretem a One Directiont is, de azért a fandomjuk az nem a legjobb. A 5sos nem az 1D miatt lett híres. Azért lettek híresek mert tehetségesek. Nem értem miért kell leszólni, pl a She's Kinda hot hol nyálas.....? A másik dolog, hogy egy csomó számuknak sokkal mélyebb tartalma. Szóval nem kell leszólni ha nem ismeritek.
5sos<3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!