Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan legyek olyasmi sztar...

Hogyan legyek olyasmi sztar mint Zac Efron?

Figyelt kérdés

Tudok énekelni es szineszkedni 13 vagyok es emberek szerint hasonlitok Zac Efronra kulsoleg es belsoleg is.Kulfoldon elek es a szüleim szerint mire 17 leszek amerikaba mehetek addig gondolom lesz egy musical filmem.De hova kell menni hogy legyen pár filmem?

Kiknek kell szólni hogy helo szeretnek jelentkezni egy musical filmben?Es ha meglesz sztár szeretnek lenni

2015. júl. 23. 19:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így megy, hogy "lesz egy filmem". Most megmondom így látatlanban, hogy nem lesz filmed, és nem leszel sztár. Miért pont te kellenél bárkinek is, ha van nálad millió jobb?
2015. júl. 24. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Még nagyon sok kukit kell megnyalnod, hogy bekerülhess a vivára :D
2015. júl. 25. 17:04
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves 10. valaszado!

Latatlanbol meg semmit nem tudsz rolam csak amiket leirtam szoval te nem tudod mennyire vagyok jo szinesz es enekes szoval lehet ez most meg a kicsik sem hiszik el de ha hiszel az almaidban es van eleg akarat erod akkor valora valik.

Kedves 11. valaszado!

Nem ertem hogy mit ertettel az alatt hogy meg sok kukit kell megnyalnom.De vicces volt.Kifejtened bovebben?

2015. júl. 27. 09:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Bocsanat elozo komment-ben 11. es 12. valaszado
2015. júl. 27. 09:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem mutatod meg a hangod? Meg a külsőd és a tehetséged egy monológgal?
2015. júl. 30. 20:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan kell feltölteni.
2015. aug. 16. 02:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Felrakod az egyik videómegosztóra, majd belinkeled.
2015. aug. 16. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!